• Головна
  • У Львові відбудеться ювелірна виставка-ярмарок “ЕлітЕКСПО. Літо -2013”
Реклама
09:25, 8 травня 2013 р.

У Львові відбудеться ювелірна виставка-ярмарок “ЕлітЕКСПО. Літо -2013”

Реклама

Дев’ята спеціалізована ювелірна виставка-ярмарок “ЕлітЕКСПО. Літо -2013”

(30 травня -2 червня 2013р., Львівський Палац мистецтв)


ПрАТ «Гал-ЕКСПО» за підтримки Асоціації ювелірів України вже дев’ятий раз збирає у самому „серці” Львова провідних виробників ювелірних виробів зі всієї України.

Літо у Львові розпочнеться з ювелірної події – спеціалізованої виставки-ярмарку „ЕлітЕКПО. Літо”, яка пройде з 30 травня по 2 червня у Львівському Палаці Мистецтв. Саме перші вихідні літа у Львові, напередодні випускних вечорів та каравану весіль, перетворюються на справжню Золоту лихоманку.

Неймовірна кількість вишуканих ювелірних прикрас з золота та срібла, годинники та аксесуари - лише чотири дні за цінами виробника!

Цьогорічна виставка-ярмарок «ЕлітЕКСПО. Літо” гостинно прийматиме близько 50 експонентів із 10 областей України та АР Крим.

Виставка буде розміщена на двох поверхах Львівського Палацу мистецтв і займе понад 1200 квадратних метрів. Нові колекції на виставці представлять: Вінницький завод «Кристал», Ювелірний дім „Ажур” (м. Вінниця), Дніпропетровська ювелірна фабрика „Едем”, Ювелірний дім „Кімберлі” (м. Вінниця), ТОВ „Алмаз – Діамант Ю” (м. Київ), Ювелірний дім „Бігсан” (м. Біла Церква), Художники Криму - дипломовані художники – ювеліри України, які представляли Україну на багатьох європейських виставках та багато інших.

Кожного року постійні учасники виставки приємно дивують своїх справжніх поціновувачів новими витворами ювелірного мистецтва. До сюрпризів додадуться великі знижки та привабливі акції від учасників.

Приємною несподіванкою стане розіграш прикрас серед відвідувачів виставки кожних три години!

Відкрийте для себе ювелірну казку разом з „ЕлітЕКСПО. Літо”!

Ласкаво просимо на виставки серії „Галицькі експозиції”.


Додаткова інформація на сайті: www.galexpo.com.ua

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...