• Головна
  • У місті лева звучатиме «музика, народжена Львовом»
09:50, 4 травня 2013 р.

У місті лева звучатиме «музика, народжена Львовом»

Львову виповнюється 757 років. На День міста на львів’ян та гостей чекають фестивалі, концерти, вуличні акції, мистецькі проекти, виставки та театралізовані дійства та  «музика, народжена Львовом».

Як розповіли у мерії, святкування у Львові розпочнуться з Великодня і триватимуть після Дня міста. Відтак, на мешканців та гостей Львова чекає насичений цікавими подіями травень.

Ще однією «родзинкою» святкувань стане театралізоване дійство «Музика, народжена Львовом», яке відбудеться 11 травня о 15:00 на пл. Галицькій, 15.

Зі слів організаторів, вперше трьохсотлітня музична історія міста Лева лунатиме у його «серці» завдяки бренду «Львівське». Вона оживе у творах найвідоміших композиторів та виконавців, які були натхненні Львовом: від Ксавера Моцарта - до Володимира Івасюка.

Як стало відомо концерті візьмуть участь «Піккардійська Терція», Павло Табаков, Олеся Киричук, гурту Green Silence та інших співаків, які виконуватимуть відомі львівські шлягери.

Нагадаємо, традиційно з нагоди свята відбудеться Міська святкова хода, а також підняття прапора Львова над вежею Ратуші. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,86
39,90
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...