• Головна
  • У Львові не можуть розпочати ремонт пр. Червоної Калини через непроплати Казначейства
20:06, 30 квітня 2013 р.

У Львові не можуть розпочати ремонт пр. Червоної Калини через непроплати Казначейства

У Львові станом на сьогодні Головне управління державної казначейської служби України не виконує платіжних доручень розпорядників коштів міської ради на суму 17 млн 462 тис грн. Як зазначають у Сихівській районній адміністрації, через те, що кошти «лежать» в Казначействі, підрядні організації не можуть розпочати ремонт пр. Червоної Калини.

«Затримки коштів у Казначействі гальмують процес ремонту доріг у районі. Казначейство не перераховує 100 тис. грн. субвенції. Зараз ми маємо борги перед організацією «Онур», яка ремонтувала дороги. Окрім того, Казначейство не виконує платіжних доручень районної адміністрації на 210 тис грн. зі спецфонду, а ці кошти призначені для закупівлі бітуму для ремонту пр. Червоної Калини. Якби гроші перерахували, ми могли б асфальтувати цю дорогу», - зазначила Ірина Маруняк, голова Сихівської районної адміністрації.

Додамо, казначейство не виконує платіжних доручень на суму 13,6 млн грн. із бюджету розвитку та 3,4 млн грн. із загального фонду міського бюджету: не перераховують понад 400 тис грн. управлінню освіти, а також понад 1,6 млн грн. - на поточний ремонт доріг та житлового фонду. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...