• Головна
  • Львів презентував себе в Польщі, у Львові дерева на тротуарі садили не комунальники, на Львівщині велосипедист загинув під колесами авто
Підсумки дня
08:00, 23 квітня 2013 р.

Львів презентував себе в Польщі, у Львові дерева на тротуарі садили не комунальники, на Львівщині велосипедист загинув під колесами авто

Підсумки дня

Минулого тижня місто  Львів представили на Міжнародній туристичній виставці у Ґданську (Республіка Польща). Як стало відомо,  місто лева вже вдруге бере участь у цій виставці.

Завдяки плідній співпраці львів’ян із міською радою Ґданська та дирекцією виставки, виставкову площу, на якій презентували місто, Львову надали безкоштовно.

А минулого тижня у Львові висадили дерева не у клумбах, а посеред тротуару. Люди дивуються такій роботі комунальників, який на грані фантастики. Крім цього цей факт спричинив неабиякий ажіотаж і у соціальних мережах.

Як з’ясувалося, саджанці серед асфальту висадили не комунальники, а  працівники компанії, що знаходиться поруч.

А у селі Сілець Сокальського району в результаті ДТП загинув 55-річний велосипедист. Трагічна подія сталася 21 квітня близько 14.20 години.

 Водій автомобіля «Форд Мондео», 22-річний місцевий мешканець, прямуючи у напрямку Червонограда, скоїв зіткнення із велосипедистом.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...