• Головна
  • У Львові асфальтують ями на дорогах
15:59, 16 квітня 2013 р.

У Львові асфальтують ями на дорогах

Цього тижня у Львові районні адміністрації продовжують ліквідовувати аварійні ями. Відтак, після підготовчих робіт комунальники асфальтуватимуть  ями гарячим асфальтом.

В Галицькому районі асфальтуватимуть ями на пл. святого Юрія, вул. Устияновича та Липовій Алеї. Комунальники Личаківського району цього тижня асфальтуватимуть вул. Зелену, Кривчицьку дорогу та Тракт Глинянський. Зараз ремонтують вул. Дж. Вашингтона. 

Сьогодні ліквідовуватимуть ями на вул. Дж. Вашингтона, Стуса та Зеленій у Сихівському районі. Після підготовчих робіт асфальтуватимуть ями на вул. Драгана та Зубрівській. Також тривають роботи вул. Винниця в Шевченківському районі. А після завершення підготовчих робіт до кінця тижня обіцяють заасфальтувати ями на вул. Миколайчука, Грінченка та Лінкольна.

Як повідомив заступник голови Франківської районної адміністрації Орест Тимчишин, у цьому районі асфальтують вул. Антоновича, вул. Володимира Великого-Княгині Ольги, а також виїзд з вул. Наукової на Стрийську.  «Також цього тижня плануємо асфальтувати вул. Стрийську до вул. Тролейбусної, де дорожнє покриття взагалі у незадовільному стані», - додав Орест Тимчишин.

В Залізничному районі ремонтують вул. Виговського, після робіт тут перейдуть до асфальтування ям на вул. Городоцькій, Патона, Ряшівській. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...