13:42, 15 квітня 2013 р.

Львів приберуть 20 квітня

У суботу, 20 квітня студенти та курсанти, а також працівники Львівської міської ради прибиратимуть львівські парки. Загальноміську толоку організовує управління екології та благоустрою у рамках безстрокової акції «З нами місто розквітає».

Відтак, кожен бажаючий львів’янин зможе долучитись до відновлення та збереження зелених зон міста. Волонтерів забезпечать необхідним інвентарем, а для вивезення сміття залучать понад 20 одиниць техніки.

 «У нас цього року буде окрема толока – «З нами місто розквітає». Починаючи з понеділка, наступних два тижні всі організації міста Львова активно долучаються до прибирання міста. Навіть банкіри до мене звертались, що працівники банків будуть виходити і прибирати біля себе. Військові будуть долучатись, курсанти. Прохання до всіх львів’ян – не стояти збоку і чекати, коли хтось прибере. Треба зорганізуватись у кожному будинку і спільно з ЖЕКом вийти прибрати територію. Завдання міста – щоб усі парки, сквери, цвинтарі були прибраними.  Чисто не там, де прибирають, а там – де не смітять. Це важливо», - зазначає міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, під час акції прибиратимуть у всіх 28 парках міста. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...