• Головна
  • Який Айфон найкращий у 2021 році?
Новини компаній
17:00, 17 лютого 2021 р.

Який Айфон найкращий у 2021 році?

Новини компаній
Який Айфон найкращий у 2021 році?

На ринку зараз великий вибір iPhone. Людям, які ніколи не користувалися технікою Apple може бути складно вибрати та купити айфон, особливо в 2021 році, оскільки їх загалом є досить багато. Всі вони надзвичайно стильні, потужні та продуктивні. Отож, як зрозуміти, який iPhone підходить саме вам, якщо ви тільки починаєте своє знайомство з IOS. Еко-компанія ICOOLA вирішила розібратись у цьому запитанні та дізнатись, який айфон краще купити.

То ж який iPhone кращий за інші у співвідношенні ціна/якість?

Візьмемо до уваги, що не потрібно одразу бігти у гонитві за новими iPhone, позаяк у співвідношенні ціна/якість вони аж ніяк не є найкращими. Можна купити, наприклад, старішу модель, тим паче у варіанті бу. Крім значної різниці в ціні, ви отримаєте непоганий якісний та оригінальний пристрій. Адже, дешевший - це не означає гірший. До прикладу, розглянемо iPhone 7 Plus. Він був випущений у 2016 році. Тобто, на сьогодні йому 5 років, але він все ще показує високу продуктивність, тут аж 3 ГБ оперативної пам’яті.

Який Айфон найкращий у 2021 році?, фото-1

У нього є всі фішки, як і у нових моделях (ну майже всі). iPhone 7 Plus має величезний екран діагоналлю 5.5 дюймів та основну камеру з двома об’єктивами, кожен з яких має 12-мегапікселів. Портретний режим у цій моделі дивує навіть професійних фотографів, до того ж цей гаджет може знімати відео в 4К. Це дуже хороший варіант, якщо ви хочете купити сучасний смартфон за зручною ціною, то можете ознайомитись більш детально з цим смартфоном на сайті ICOOLA - https://icoola.ua/apple-iphone-7-plus

Наступний претендент на звання найкращого айфону – це iPhone X

Тут ми бачимо більш нову модель. Вона була випущена у 2017 році й стала взірцем та прототипом для усіх смартфонів, які випустила компанія Apple до сьогодні. Його перевагою є компактність, продуктивність та революційність.

Який Айфон найкращий у 2021 році?, фото-2

Це перший смартфон Apple, який отримав систему розблокування гаджета під назвою Face ID, достатньо власнику піднести телефон до обличчя і телефон одразу ж розблокується. Забравши кнопку Touch ID, розробники змогли збільшити діагональ екрану. Спершу багато шанувальників iPhone не погоджувались з таким рішенням, проте пізніше зрозуміли, що їм більше не потрібна ця кнопка, а майбутнє за дисплеями без рамок. Окрім цього, творці встановили тут вперше новий тип екрану – OLED, що дозволило збільшити чіткість зображення та кольоропередачі. Айфон 10 – це революція у світі смартфонів, тому ми рекомендуємо при виборі мобільного телефону звернути увагу на цю модель.

Перевагою Айфона від інших телефонів є те, що вони якісні та надійні і практично не старіють. Ви можете не переживати, що ваш гаджет підведе вас. Навіть 5-річний пристрій від Apple прослужить вам ще як мінімум скільки ж і навіть більше. Компанія Apple славиться своїми гаджетами, а саме їхньою довговічністю. Можна сказати впевнено, що це найкращі смартфони в світі.

Звісно, якщо у вас обмежений бюджет і ви не можете дозволити купити собі новий iPhone, то найкращим рішенням буде вибір вживаної техніки з безкоштовною гарантією 1 рік. Не слід турбуватися, що цей телефон був у використанні. Різниці, як такої ви не побачите, адже будь-який телефон Apple на сайті ICOOLA є ідеальним. При покупці не соромтесь задавати питання менеджеру. Він детально розповість в якому стані цей телефон, скільки відсотків батареї та всі подробиці, які пов'язані з ним. До того ж, зв’язатись з ним ви можете за номером 063-626-11-94 в будь-який зручний для вас час.

Apple – це передова компанія. Якщо ви хочете купити собі iPhone, то сміливо робіть покупку та не турбуйтесь за якість вашого гаджету.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,33
39,40
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...