• Головна
  • Львівські студенти побували на «форумі кар’єри»
09:05, 11 квітня 2013 р.

Львівські студенти побували на «форумі кар’єри»

Вчора, 10 квітня у франковому університеті відбувся «Форум кар’єри», завдяки якому студенти та випускники вишу мали нагоду ближче познайомитися зі специфікою роботи у великих компаніях і дізнатись про актуальні пропозиції на ринку праці.

Директор Львівського міського центру зайнятості  Олег Рісний наголосив, що в умовах сучасного світу ринок праці дійсно став справжнім ринком з усіма його вимогами й особливостями. Відтак, за його словами, працедавець хоче бачити у себе працівника з початковим досвідом роботи та відповідними вміннями.

«Важливість заходу в тому, що студенти мають змогу поспілкуватися із працедавцем, відчути всю конкуренцію ринку, а головне – отримати орієнтири для майбутнього», - зазначив Олег Рісний.

Упродовж дня в Актовій залі представники десяти великих компаній розповідали про їхню історію та умови праці в компаніях. Зокрема всі охочі мали чудову нагоду почути про діяльність і специфіку роботи компаній Nestle, Ernst&Young, KPMG, SoftServe та інших потужних корпорацій.

Загалом участь у форумі взяли 24 компанії, представники яких у фойє Університету запрошували ознайомитися з найновішими вакансіями та вимогами до працівників.

Також у рамках «Форуму кар’єри» відбулися тренінги для розвитку й саморозвитку студентства, надання практичних порад для формування необхідних навичок, консолідації активної і вмотивованої молоді.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...