• Головна
  • Казначейство заборгувала Львову 13 млн., на Львівщині загинуло шість молодих людей, львів'яни познайомились з «Солодким печивом» Дарії Цвек
Підсумки дня
08:12, 10 квітня 2013 р.

Казначейство заборгувала Львову 13 млн., на Львівщині загинуло шість молодих людей, львів'яни познайомились з «Солодким печивом» Дарії Цвек

Підсумки дня

Державна казначейська служба станом на 9 квітня не виконала платіжних доручень розпорядників та одержувачів коштів міського бюджету Львова на суму 12 млн 488 тис грн. 

Казначейство не перераховує понад 9 млн 285 тис грн. до спеціального фонду міського бюджету розвитку. Понад 3,2 млн грн. складає заборгованість до загального фонду, з них на 2 млн 192 тис грн. не виконують платіжних доручень районних адміністрацій: 350 тис грн. на поточний ремонт житлового фонду, 100 тис грн. – на придбання піскосуміші, 1 млн 742 тис грн. – на поточний ремонт доріг, озеленення та санітарну очистку.

А у приватному будинку в смт Івано-Франкове знайдено мертвими шість молодих людей.

"Це місцеві жителі, які вчора зібралися в будинку на застілля", - розповіла начальник відділу зв'язків з громадськістю ГУМВС у Львівській області Світлана Добровольська.

За її словами, в даний час працює слідчо-оперативна група. Причини смерті людей встановлюються.

Крім цього  у приміщення кав’ ярні «Львівські пляцки» відбулось знайомство  з новим виданням кулінарного бестселера Дарії Цвек «Солодке печиво».

«Після 25-річної перерви кулінарний бестселер повертається до господинь», -кажуть у «Видавництві Старого Лева».  

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...