• Головна
  • Львівських жінок навчать основ бізнесу
13:45, 9 квітня 2013 р.

Львівських жінок навчать основ бізнесу

У Львівському міському центрі підтримки бізнесу (вул.Весняна,4), 15-26 квітня відбудеться 10-денний тренінговий курс з основ підприємницької діяльності для жінок, в рамках реалізації Львівською міською радою спільно з БФ «Центр підтримки ініціатив» проекту «Жінки в підприємництві»..

Як стало відомо, тренінговий курс спрямований на підвищення знань і навичок  жінок, які хочуть започаткувати та розвивати власний бізнес і  підприємницьке мислення.

Для участі у тренінгах необхідно до 11 квітня  надіслати заповнену заяву-анкету у департамент економічної політики Львівської міської ради.

Відбір на навчання відбуватиметься шляхом розгляду поданих заяв-анкет (до уваги братиметься мотивація учасниць та їхнє бажання навчатись).

Згідно слів організаторів, «Жінки в підприємництві» реалізується в рамках проекту «Місцевий економічний розвиток міст України», що здійснюється Федерацією канадських муніципалітетів у партнерстві з Асоціацією міст України за фінансової підтримки Уряду Канади, наданої через Канадське агентство міжнародного розвитку (КАМР) та Федерацією канадських муніципалітетів (ФКМ).

Навчання для учасників безкоштовне

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,78
EUR
42,65
42,75
PLN
9,86
9,91
Оголошення
live comments feed...