Найкращу паску спечуть у Львові

На Великдень у Львові організатори Фестивалю Писанок проведуть «Конкурс на найсмачнішу паску». До участі запрошуються усі охочі господині, які мають особливу рецептуру приготування пасок. Реєстрація триватиме до 2 травня.

«Цього року ми вперше в рамках Фестивалю проведемо «Конкурс на найсмачнішу паску». Такі конкурси не є новиною, адже подібні змагання на визначення чогось кращого проводяться в різних містах. Але тут головна мета не визначити найкращу паску, а показати, наскільки самобутніми можуть бути традиції її приготування. Будемо раді бачити серед учасників вправних господинь, які печуть особливі паски. А вже 5 травня на головній сцені Фестивалю (північна сторона площі ринок) шляхом дегустації журі обере найсмачнішу паску, а господиня, яка її приготувала, буде визнана «Найкращою господинею Львова 2013 року», а також і цінний приз», - розповів Андрій Сидор, директор Фестивалю Писанок у Львові.

Усі, хто  бажає взяти участь у конкурсі, повинні зареєструватись на сайті Фестивалю www.easter.lviv.ua або за телефоном: (032) 235 77 88.  Зауважимо, реєстація триватиме до 2 травня.

Актуальність
(0 оцінок)
Автор
(0 оцінок)
Якість матеріалу
(0 оцінок)

Відгуки та коментарі

Написати відгук
Написати коментар

Відгук - це думка або оцінка людей, які бажають передати досвід або враження іншим користувачам нашого сайту з обов'язковою аргументацією залишеного відгука. Ваш відгук допоможе багатьом прийняти правильне рішення Коментарі призначені для спілкування та обговорення, а також для роз'яснення питань, що цікавлять

Не дозволяється: використання ненормативної лексики, погроз або образ; безпосереднє порівняння з іншими конкуруючими компаніями; безпідставні заяви, що ображають діяльність компанії і / або її послуги; розміщення посилань на сторонні інтернет-ресурси; реклама та самореклама.

Введіть email:
Ваш e-mail не відображатиметься на сайті
або Авторизуйтесь , для написання відгуку
Актуальність
0/12
Автор
0/12
Якість матеріалу
0/12
Відгук:
Завантажити фото:
Вибрати

Коментарі призначені для обговорення, обговорення, вияснення цікавих питань. Для оцінок та рецензій використовуйте форму відгуку