• Головна
  • Львівськи спорсмени вибороли нагороди на чемпіонаті України з морського багатоборства
11:13, 8 квітня 2013 р.

Львівськи спорсмени вибороли нагороди на чемпіонаті України з морського багатоборства

У м. Чернівці вихованець трускавецького клубу «Спортовець» успішно виступив в чемпіонаті України з морського багатоборства серед юніорів

 22-24 березня у місті Чернівці завершився Чемпіонаті України з морського багатоборства. Успішно виступив на цих змаганнях вихованець Трускавецького дитячо-юнацького спортивного клубу «Спортовець» Роман Гумецький, який в виборов ІІІ місце і бронзову медаль серед юніорів (тренер ДЮСК Богдан Смеречинський).

А 27-28 березня команда плавців ДЮСК «Спортовець» змагалась у Долині на голубих доріжках зі своїми ровесниками з Івано-Франківська (ДЮСШ «Олімп» та ДЮСШ №2), Долини, Калуша, Снятина, Хмельницького та Ковеля у міжобласному юнацькому турнірі з плавання «Прикарпатська весна – 2013».

У багатоборстві трускавчани вибороли призові місця: Галина Кісак (І місце, короткий кроль); Денис Горічко (ІІІ місце, брас); Вікторія Уєчко (ІІІ місце, брас); Ліля Уєчко (ІІ місце, короткий кроль) (тренери ДЮСК Олег Кирчей та Андрій Жгута).

30 березня у с. Грімне (Городоцький р-н) команда борців дитячо-юнацького спортивного клубу «Спортовець» приймала участь в обласному турнірі з вільної боротьби серед юнаків та дівчат 2000-2002 років народження. Всього у змаганнях взяли участь 145 юних борців зі Львова (ДЮСШ «Спартаківець», ДЮСШ «Богатир», ДЮСШ №7, ДЮСШ «Атлет»), Винників, Пустомит, Соснівки, Щирця, Грімного та Трускавця (ДЮСК «Спортовець»).

За результатами поєдинків срібними призерами турніру стали вихованці ДЮСК «Спортовець» Микола Кирчей, Максим Хоминець та Василь Стуканець; бронзові медалі та ІІІ місця у Андрія Кожушка і Олександри Хоменець (тренер ДЮСК Семен Гардій).

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,67
39,74
EUR
42,67
42,74
PLN
9,83
9,86
Оголошення
live comments feed...