• Головна
  • Хімчистка килимів чи самостійне миття: що обрати?
Новини компаній
17:52, 11 січня 2021 р.

Хімчистка килимів чи самостійне миття: що обрати?

Новини компаній

Килими — це оптимальне дизайнерське рішення, яке надає приміщенню особливого відчуття затишку та комфорту. Проте вони впливають не лише на Ваш настрій, а й на здоров'я. Килими мають здатність накопичувати в собі частинки бруду та сміття, становлячи небезпеку для Вашого здоров'я. На жаль, навіть щоденне самостійне вологе прибирання чи миття килима не дає 100% результату чистоти. Повне видалення пилу, піску, шерсті, волосся та різноманітних видів плям під силу лише професійному обладнанню з використанням спеціальних засобів для чищення.

Умілі руки досвідчених професіоналів з прання килимів завжди готові позбавити Вас від зайвих клопотів, бруду та плям на улюбленому килимі. Cleanmaster — це професійна хімчистка килимів у Львові, яка пропонує повне глибоке очищення Вашого килиму у власному спеціально облаштованому цеху. Ми використовуємо високотехнологічне обладнання та професійні миючі засоби, які повернуть Вашому килиму первинну красу, усунуть неприємні запахи та бруд, що в'ївся.

Хімчистка килимів чи самостійне миття: що обрати?, фото-1

Рекомендовано проводити професійне чищення килимів щонайменше один раз на рік. Однак, якщо мова йде про плями, то з цим краще не затягувати і звернутися до хімчистки якомога швидше. Застарілі плями важко піддаються чищенню навіть професійними засобами. Також важливо знати, що при спробі самостійного видалення плям знижується імовірність повного видалення плям професіоналами.

Як правило, після прання килимів в домашніх умовах, залишаються розводи, спостерігається потемніння окремих ділянок, пошкоджується забарвлення волокон, часто з'являється затхлий запах, а недосконале висушування сприяє розмноженню бактерій. Саме тому для досягнення бездоганного вигляду та якості килимових виробів необхідно строго дотримуватися процесу хімічної чистки. Опираючись на багаторічний досвід хімчистки килимових покриттів, Cleanmaster розробили оптимальний технологічний процес, який забезпечує досягнення максимально високого результату чистки килимів із збереженням цілісності волокон та кольору виробу. Кожен засіб, який використовується для прання килимів має сертифікат якості та безпеки, що гарантує не лише високу ефективність, а й не шкодить домашнім улюбленцям, здоров'ю сім'ї та не викликає алергічних реакцій.

Професійна чистка килимів у Львові та килимових покриттів проводиться в декілька етапів: спочатку килим вибивається на спеціальному обладнанні, після чого за допомогою порохотягу видаляються мікрочастинки та волосинки, які залишилися після витріпування. Далі проводиться прання та видаляються плями роторною машиною. На четвертому етапі килим полокається на високих обертах в центрифузі і тоді остаточно висушується у сушильній камері.

Пральня килимів Cleanmaster має безліч переваг, які Ви маєте змогу відчути, звернувшись за допомогою у чищенні килимового покриття.

  • Вивіз килимів з дому до хімчистки, із зворотною доставкою;
  • Використання гіпоалергенних сертифікованих миючих засобів гарантує чистоту та безпеку;
  • Короткі терміни виконання роботи;
  • Глибоке очищення ворсу будь-якої довжини та будь-якого матеріалу;
  • Cleanmaster працює на результат. Ми завжди прагнемо до ідеалу, усуваючи усі плями, неприємні запахи та мікропаразитів, задіюючи при цьому максимум сил та уваги Вашому виробу.

Ідеально чистий килим — це запорука відсутності пилу та бруду у Вашому домі, а це означає, що Ви дихатимете чистим повітрям. Чистий дім — здорова родина! Після професійної чистки Ваш килим повернеться до товарного виду, а Ви згадаєте який приємний запах свіжості.

Хімчистка килимів у Львові від Cleanmaster стане Вашим рятівником у боротьбі із забрудненням улюбленого килиму.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,80
39,85
EUR
42,87
42,95
PLN
9,86
9,89
Оголошення
live comments feed...