• Головна
  • На Львівщині пенсіонерка заплатила 5 тисяч за уявне ДТП
10:32, 3 квітня 2013 р.

На Львівщині пенсіонерка заплатила 5 тисяч за уявне ДТП

Уявне ДТП коштувало пенсіонерці 5 тисяч гривень.

До Червоноградського райвідділу міліції звернулась місцева мешканка. Жінка розповіла правоохоронцям, що стала жертвою телефонних шахраїв і перерахувала на їхній рахунок 5 тисяч гривень. Про це інформує ГУМВС України у Львівській області

Пенсіонерка розповіла, що зловмисники зателефонували до неї об 11. 30 годині. Жінці повідомили, що її онук потрапив у дорожньо-транспортну пригоду і щоб усе владнати йому потрібні гроші. Шахраї запропонували 66-річній пенсіонерці перерахувати 5 тисяч гривень на номер мобільного телефону. 

Під час розмови із здирниками був поганий зв'язок, жінка чула різні голоси і один із них був схожий на голос її онука. Тому пенсіонерка одразу пішла шукати гроші і перерахувала їх. 

Бабуся зателефонувала до онука лише після того, як гроші опинились на рахунку зловмисників. Хлопець був шокований, тому що до ніякої ДТП він не потрапляв і жодних коштів перераховувати не просив. 

Лише тоді бідолашна жінка зрозуміла, що її ошукали. І наступного дня звернулася із заявою у міліцію.

Правоохоронці просять не реагувати на дзвінки від сторонніх осіб, які представляються працівниками міліції, а також родичами, які потрапили у біду, та вимагають великі грошові суми. 

«Якщо серед ночі чи в будь-який інший час у вас проситимуть грошової допомоги для кого б це не було - зателефонуйте спочатку до них, а потім до чергової частини міліції для того, щоб переконатись чи зареєстрований там факт затримання.  Адже у черговій частині міліції реєструються усі виклики на які виїжджають наряди міліції.» -кажуть у міліції

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...