• Головна
  • Капітальні ремонти доріг плануємо робити в літній період, -Садовий
12:49, 2 квітня 2013 р.

Капітальні ремонти доріг плануємо робити в літній період, -Садовий

За сприятливих погодних умов у місті розпочнуть ямкові ремонти. Великі об’єми робіт капітального характеру заплановані, в основному, на літні місяці. Йдеться, зокрема, про реконструкцію ділянки вул Городоцької, Коперника, Героїв УПА, пр Червоної Калини. Про це повідомив журналістів міський голова Львова Андрій Садовий

«На сьогодні, після зимового періоду, питання номер один – це, звичайно, питання доріг. Надзвичайно складним є це питання. На дорогах, які капітально не ремонтовані близько 30 років, ми сьогодні бачимо дуже багато проблем.

Якщо буде нормальна погодна ситуація, можливо почнемо ямкові ремонти. Капітальні ремонти плануємо робити в літній період - це червень-липень-серпень. Певні роботи будемо проводити і в травні.

В цьому році ми хочемо завершити роботи на вул. Городоцькій, це частина вул. Б. Хмельницького, вул. Коперника, закінчити вул. Пекарську. І, безперечно, якщо буде погодження Кабміну, за кошти ЄБРР буде розпочато ремонт вул. Стуса. Також дуже багато менших доріг, міжквартальних, які також треба ремонтувати.

Для того, щоб завершити ремонт вул. Пасічної, треба, щоб надійшли гроші від уряду. На сьогодні маємо борг, який держава нам не повернула – 153 млн грн. Тут є і кошти по вул Пасічній», - розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, у бюджеті розвитку Львова на 2013 рік також передбачені кошти на капітальний ремонт вул Д.Бортнянського, реконструкцію транспортного вузла на перехресті вул. Городоцької - вул. Т. Шевченка, реконструкцію вул. І. Мечникова (від вул. Пекарської до вул. Личаківської), вул. Героїв УПА, вул. Сихівської, просп. Червоної Калини тощо. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,84
39,87
EUR
42,84
42,89
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...