• Головна
  • Через непроплати казначейства, у галузі освіти призупинені ремонтні роботи, - Слічна
10:07, 1 квітня 2013 р.

Через непроплати казначейства, у галузі освіти призупинені ремонтні роботи, - Слічна

Держказначейство не профінансувало 1 млн 800 тис. грн з бюджету розвитку 2013 року. Окрім того, станом на 29 березня Державна казначейська служба України у Львівській області не виконує платіжні доручення за незахищеними статтями управління освіти на суму 262 тис. 700 тис. грн.

Про це повідомила начальник управління освіти ЛМР Галина Слічна.

 Відтак, це призупиняє ведення ремонтних робіт в освітніх закладах, а також унеможливлює придбання господарських матеріалів, канцтоварів та оплату послуг.

«Зараз у казні 1 млн 800 тис. грн по бюджету розвитку цього року. Через це ми не можемо продовжити ремонтну кампанію, заплатити підрядникам. За незахищеними статтями не проплачують купівлю матеріалів, канцтоварів, послуги. Через систематичні непроплати казначейства ми вже мали ситуацію з Укртелекомом – школи і садочки були банально позбавлені зв’язку. За незахищеними статтями казначейство не проплачувало рахунки з 17 вересня. Фактично півроку галузь освіти у «підвішеному» стані. Це не є нормально. Ми не можемо функціонувати як галузь. Більше того, нам блокують кошти, які надходять зі спецрахунків: за здачу приміщень в оренду, спонсорські надходження. І це тільки початок календарного року. Якщо і надалі державний банк у такий спосіб працюватиме з місто, то міський освітній процес суттєво постраждає», - говорить Галина Слічна, начальник управління освіти ЛМР. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...