• Головна
  • У Львівському органному залі пройшло "Нове органне відеошоу", - ФОТО, ВІДЕО
22:24, 20 вересня 2020 р.
Надійне джерело

У Львівському органному залі пройшло "Нове органне відеошоу", - ФОТО, ВІДЕО

Фото - 032.ua

Фото - 032.ua

20 вересня о 20:00 у Львівському будинку органної і камерної музики презентували "Нове органне відеошоу. Арво Пярт". Унікальні твори виконувала органістка Надія Величко, а авторський відеоматеріал створив Євген Червоний. 

Як повідомляє журналістка 032.ua, музикантка Надія Величко виконала близько 10 оригінальних творів композитора Арво Пярта у тандемі з неймовірним відеошоу. Органе відеошоу у львівському органному залі - це друге подібне шоу після карантину. З програмою творів Арво Пярта воно пройшло лише 20 вересня. За словами співдиректора Львівського будинку органної і камерної музики, його плануюють повторити ще раз у жовтні. 

"Ми перетворили органний зал на захопливу картину звуків у поєднанні з різноманітними авторськими анімаціями, які створив Євген Червоний. Ми вважаємо, що відеошоу підкреслило та оживило усю містичність звучання органа", - розповідає Тарас Демко. 

Такі музичні шоу з відео у органному залі Львова проходять не вперше. Їх у стінах будинку презентуюють вже другий рік поспіль. Однак у карантинний час глядачів у залах стало значно менше, а організатори дотримуюються усіх протиепідемічних правил. 

Довідково. Арво Пярт - це сучасний естонський композитор. Критики називають його композитором, який "створює тишу". Він створив неповторний стиль, який ще інколи називають “сакральним мінімалізмом”. Неповторна музика і простота автора, яка підкреслюється вишуканістю гармоній в повній мірі перенесуть вас в інший світ - світ мистецтва.

Нагадаємо, що 20 вересня у внутрішньому дворику львівської Ратуші проходить ярмарок антикваріату "Тлум і Крам". Журналістка 032.ua побувала там та розповіла, як цьогоріч він проходить та що можна придбати.

Читайте також: Відпочинок у Туреччині під час пандемії COVID-19: що потрібно знати туристам, - ФОТО, ВІДЕО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Органне шоу у Львові #Арво Пярт #Надія Величко #Євген Червоний #Львівський органний зал #новини Львів #новини Львова
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,73
39,83
EUR
42,75
42,84
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...