• Головна
  • Двох молодиків із Золочівщини затримали за вбивство неповнолітніх і збут наркотиків, - ФОТО
12:27, 1 квітня 2020 р.
Надійне джерело

Двох молодиків із Золочівщини затримали за вбивство неповнолітніх і збут наркотиків, - ФОТО

На Львівщині слідчі викрили двох мешканців Золочівського району віком 18 та 19 років та затримали за допомогою бійців спецпідрозділу КОРД.

Як повідомили у поліції Львівської області, затриманих підозрюють у вбивстві 16-річної дівчини та 17-річного юнака в середині березня цього року. До розшуку підлітків залучили усі правоохоронні сили Золочівського району, слідчих, нацгвардійців і небайдужих громадян.

У ході пошуків встановили, що обоє могли бути вбитими згаданими молодиками, які через інтернет налагодили схему реалізації канабісу по Львову й Золочеву. Поширювали наркотичні засоби шляхом закладок.

За словами начальника ГУ НП у Львівській області, полковника поліції Василя Віконського, вбивство хлопця та дівчини планували наперед - вибрали місце у лісі неподалік села Підгірці, викопали яму, приготували знаряддя скоєння злочину та бензин для спалення тіл. 15 березня вони заманили юнака та дівчину у ліс, забили їх битою до смерті, тіла скинули у яму, облили бензином, підпалили та закопали.

31 березня підозрюваних затримали за ст. 208 КПК та чекають на рішення суду, який має обрати їм запобіжні заходи. Під час обшуків у помешканнях молодиків, виявили ту саму биту, револьвер, наркотики, готові до реалізації, та інші речові докази. Усі речі вилучили й передали на експертизу.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст. 115 та ч. 2 ст. 307 ККУ. Зловмисникам загрожує довічне позбавлення волі.

Читайте також: На Львівщині вантажний поїзд збив чоловіка: поліцейські встановлюють особу травмованого

Джерело: ГУ НП у Львівській області

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...