• Головна
  • Харизма, яка знає ціну успіху, Діма Монатік
Новини компаній
09:20, 1 квітня 2020 р.

Харизма, яка знає ціну успіху, Діма Монатік

Новини компаній

Ім'я Монатіка Діми зараз досить добре відоме в Україні. Його володаря нерідко можливо побачити по телеку. Харизматичний невисокий чоловік (зростання Діми Монатіка трохи вище 160 см).

Дмитро Монатік народився в Західній Україні, в Луцьку, навесні 1986 року. Його сімейство не виділялася особливими доходами. Папа трудився всюди, де була робота. Слідом за тим він збирав авіаційні двигуни на одному заводі, слідом за тим промишляв створенням поролону на іншому. Мама працювала секретарем у виконкомі за досить непрезентабельну заробітну плату. Тільки пізніше, коли спадкоємець подорослішав, сім'я зуміла зробити маленький бізнес.

Діма справжнє відкриття і гордість нашої країни, концерти Монатіка дуже динамічні, збирають стадіони, заряджають драйвом, квитки ви можете купити буквально в один клік, перейшовши за посиланням - https://monatik.ticketsbox.com/

Харизма, яка знає ціну успіху, Діма Монатік, фото-1

Діма Монатік виріс простим хлопцем. Напевно, вихідною точкою його кар'єри можливо вважати побачені в центрі Луцька міні-шоу районних шанувальників брейк-дансу.Незабаром хлопчисько став найкращим танцюристом брейк-дансу не лише тільки у власному рідному мегаполісі, а й далеко за його межами. Так як працівники DBS Crew, в яких він грав, нерідко гастролювали по країні.

Але творча автобіографія Діми Монатіка-це не просто хореографія. Виявилося, власне, що онук успадкував від дідуся і бабусі дивовижні обдарування до співу. Його дідусь співав чудово і вважався віртуозом в грі на акордеоні, він був віртуозом. Гени праотців з'єдналися в молоду людину і почали виявляти все з більшою міццю. Діма Монатік також співав і просто незвичайно, харизматично, магнітично.

Батьки бажали, щоб їх син отримав значне виховання, і велика кількість співу і танців купируют шлях до представницької спеціальності. У 2003 році Дмитро вступив до Міжрегіональної Академії Управління персоналом. Він обрав юридичну сферу, але ніколи не забував про сцену.

Закохавшись, Діма писав вірші та пісні, вимальовував, знімав аматорські кліпи і, природно ж, запально танцював. Але вона віддала перевагу йому іншого чоловіка. Власне горе не покалічило молодого чоловіка, а примусило працювати.

Якраз в даний момент Діма Монатік дістався до кастингу 2-го сезону відомого в країні шоу «Фабрика зірок», що проводилося Новим каналом. На жаль, молодій людині не довелося потрапити на проект.

Шлях до тріумфу був тернистий, але головне чітко бачити і йти до сової мети, Монатік тому яскравий приклад.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...