• Головна
  • Чи варто ходити до церкви під час карантину, - ОПИТУВАННЯ
14:28, 23 березня 2020 р.
Надійне джерело

Чи варто ходити до церкви під час карантину, - ОПИТУВАННЯ

Уже понад тиждень в Україні запровадили карантин, просять мешканців населених пунктів без нагальної потреби не виходити з дому та не контактувати з іншими людьми в безпосередній близькості. Станом на 23 березня по країні зафіксовано 73 підтверджених випадки захворюваності на COVID-19, але це не зупиняє окремих вірян від щотижневого походу на богослужіння чи причастя.

З огляду на це, редакція 032.ua пропонує читачам висловити свою думку щодо того, чи варто ходити до церкви або просто виходити на прогулянку під час карантину. Свої відповіді можете залишати у формі нижче або висловлювати в коментарях.

Нагадаємо, що більшість церков у Львові перейшла в онлайн-режим роботи та пропонує долучитися до служби, не виходячи з дому: деталі ТУТ. Більше новин про карантин у Львові та коронавірус за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Голос міста
Чи варто ходити до церкви під час карантину?
проголосували 162 відвідувачів
Так, однозначно
11,7%
Можна молитися вдома
79,6%
Важко сказати
8,6%
#Львів #новини #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Думки відомих львів'ян про важливі та актуальні теми із життя міста: спогади про легендарних постатей минулого, буденні проблеми, новітні проекти, нагальні потреби Львова - все це "Голос міста". Львів'яни розповідають про життя міста з погляду мешканця.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,33
39,40
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...