• Головна
  • 11 неймовірних собак шукають добрих господарів у ЛКП "Лев", - ФОТО
21:14, 3 березня 2020 р.
Надійне джерело

11 неймовірних собак шукають добрих господарів у ЛКП "Лев", - ФОТО

Початок весни - чудова нагода для нових знайомств, особливо з чотирилапими, які можуть стати вірними друзями та пильними охоронцями. Редакція 032.ua пропонує ознайомитися з одинадцятьма собаками, які чекають на добрих господарів у ЛКП "Лев", що на вулиці Промисловій, 56 у Львові.

Шукає сім'ю виважений та дуже харизматичний дорослий пес Міша, який гавкає лише тоді, коли потрібно захистити себе і свою родину. Любові та догляду потребує молоденький собака Туз, який має травмовану передню лапку: завдяки допомозі медиків він уже на неї стає і згодом зможе гуляти на повідку. Пес підходить для проживання у квартирі та дуже слухняний. Позитивна та грайлива собака - це Мері, яка полюбляє довготривалі прогулянки з людьми.

Проживати в квартирі зможе молода і дещо ляклива, але слухняна собачка Марі, яка має хороші здібності до навчання. Красень Джоні вірний та добрий, гарно гуляє на повідку. Сумний собака Райн трохи недовіряє людям, але "своїм" він дозволяє чухати себе за вушком, до того ж пес дуже пильний. А ось молодий Майкл - дуже соціалізований і любить позувати на камеру. Грайлива Мілка добре піддається навчанню та зможе проживати у квартирі. Розумний Макі стане хорошим охоронцем та вірним компаньйоном.

Нагадаємо, у Львові в Парку культури мають намір облаштувати тренувально-вигульний майданчик для собак.

Фото Ірини Шелест

Джерело: ЛКП "Лев"

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...