• Головна
  • Куди полетіти вдвох на День святого Валентина 14 лютого зі Львова, - ЦІНИ
14:19, 12 лютого 2020 р.
Надійне джерело

Куди полетіти вдвох на День святого Валентина 14 лютого зі Львова, - ЦІНИ

Не за горами щорічне свято усіх закоханих, яке відзначають 14 лютого і яке припадає цього року на п’ятницю. Тож це чудова нагода для пар влаштувати собі романтичний відпочинок за кордоном на кілька днів.

Редакція сайту 032.ua підготувала добірку міст, куди можна полетіти вдвох зі своєю “половинкою” на День святого Валентина, і скільки будуть коштувати квитки на авіарейси зі Львова.

Ларнака

ЛарнакаЛарнака

Поки на Львівщині бушує негода, трохи спокійніше на Кіпрі. Портове місто Ларнака на узбережжі Середземного моря приваблює своїм кліматом. Уже сьогодні можна забронювати авіаквитки на вихідні з 14 по 17 лютого. WizzAir пропонує ціни від 2159 грн в один кінець.

Вільнюс

ВільнюсВільнюс

Сонячним обіцяє бути вікенд цього тижня у столиці Литви. Княже місто приваблює старовинними пам’ятками архітектурами, музеями та місцевою кухнею. WizzAir пропонує за авіаквитки в одну сторону з 14 по 17 лютого від 914 грн.

Париж (Бове)

ПарижПариж

Столиця закоханих у Франції щороку приваблює тисячі пар. Зі Львова можна дістатися туди на найближчий вікенд авіарейсом компанії SkyUp і влаштувати собі романтичний відпочинок з 15 до 19 чи 22 лютого. Вартість квитків починається від 4198 грн.

Прага

ПрагаПрага

Княжа столиця Чехії також є привабливим місцем для закоханих і не лише. Прогулянки набережно та провулками старовинного замку, поїзда на кораблику по річці Влтава та споглядання історичних пам’яток - звучить як план для гарного побачення. SkyUp відкрив зі Львова прямий рейс до Праги, квитки з 13 по 16 лютого оцінюють від 3222 гривень.

Тель-Авів

Тель-АвівТель-Авів

Ще одне середземноморське місто - це Тель-Авів, що розташований неподалік Єрусалима. Місто вважається головним центром сучасної івритської культури, тут є багато музеїв, театрів, бібліотек, тож піти є куди. Злітати до столиці Ізраїлю можна прямим рейсом зі Львова від компанії SkyUp. Вартість квитків на 13 - 16 лютого починається від 5046 грн.

Стамбул

СтамбулСтамбул

Історичне турецьке місто Стамбул приваблює екзотичним виглядом та пам’ятками архітектури. Тут можна подивитись на мечеті, Палац Топкапи, традиційні килими, відвідати місцевий Софійський собор і просто погуляти біля моря. Зі Львова на найближчі вихідні з 14 по 16 лютого можна злітати в одне з головних міст Туреччини за 4972 грн в один кінець прямим рейсом від компанії Turkish Airlines.

Лондон

Фото Біг-Бена: Tony ScuvottiФото Біг-Бена: Tony Scuvotti

Зі Львова можна відправитись і у столицю Об’єднаного королівства. Добратись до Лондона 14 лютого можна прямим рейсом від LaudaMotion, а назад доведеться летіти з пересадкою у Варшаві перевізником LOT. Вартість квитка в одну сторону починається від 9215 грн за прямий рейс і від 7780 грн за рейс із пересадкою. У цьому місті є безліч розваг на будь-який смак: від традиційних оглядин Біг-Бена та Букінгемського палацу до поїздки на “Лондонському оці”, походу в музей природознавства та селфі на платформі 9 ¾.

Нагадаємо, раніше сайт 032.ua розповідав, куди піти у Львові на День святого Валентина. Більше про відзначення 14 лютого у Львові читайте ТУТ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #літак
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Зібрали у цьому розділі для вас усе найцікавіше. Cтатті, огляди новини, - усе, що активно читали на нашому сайті, коментували і поширювали читачі у соціальних мережах. Тут точно знайде щось, що почитати.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...