• Головна
  • Приїхала на виклик, а потрапила у нейрохірургію: п'яний пацієнт у Червонограді напав на фельдшерку
12:23, 12 лютого 2020 р.
Надійне джерело

Приїхала на виклик, а потрапила у нейрохірургію: п'яний пацієнт у Червонограді напав на фельдшерку

12 лютого близько 22:00 червоноградська бригада швидкої допомоги приїхала на виклик на вулицю Стуса. Пацієнт, якому лікарі намагались допомогти, натомість напав на них та травмував фельдшерку.

Про це пише "ЕхоЧГ". У чоловіка, який також був на той час у стані алкогольного сп'яніння, була травма голови. На пропозицію медиків сісти до них в машину для надання допомоги, чомусь сильно розлютився та напав на водія, після чого вдарив в обличчя фельдшерку.

Нападник поводився агресивно аж до приїзду поліції, якій довелось силою заспокоювати пацієнта. Фельдшерка внаслідок удару отримала травму голови й їй самій довелось звернутись по медичну допомогу, у відділ нейрохірургії. Як дописали "ЕхоЧГ", це замість того, щоб повернутись з роботи до трьох своїх дітей.

На нетверезого нападника відкрили кримінальне провадження.

Нагадаємо, що на Львівщині помітили невідомого чоловіка, який представляється священником Давидом та часто відвідує сільські парафії. Як виявилось, чоловік раніше справді був священником, однак різних конфесій, однак згодом взагалі покинув свій чин. Його впізнали й підозрюють у шпигунстві.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#032.ua #Львів #новини #поліція #Червоноград
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...