• Головна
  • Для Лікарні ШМД у Львові просять купити бактеріологічний аналізатор
13:14, 14 січня 2020 р.
Надійне джерело

Для Лікарні ШМД у Львові просять купити бактеріологічний аналізатор

14 січня на сайті Єдиної системи місцевих петицій Олег Єлісєєв зареєстроував прохання купити для Лікарні швидкої медичної допомоги, що на вул. Топольній у Львові, бактеріологічний аналізатор корейського виробництва. Автор петиції звернув увагу, що у 2020 році медики лікують за протоколами 1990-х років.

Як повідомляє кореспондент сайту 032.ua, у тексті петиції зазначено, що нині в медустанові лікують емпіричним способом, тобто призначають антибіотики відповідно до інструкції чи протоколів лікування. Якщо за кілька днів вони не діють, призначають інші, хоч це й може викликати звикання у пацієнтів. Бактеріологічні аналізатори допоможуть вирішити цю проблему та використовуються у європейських лікарнях.

"Фармацевтичні компанії будуть лобіювати, щоб саме цей бактеріологічний аналізатор не з'явивлявся у лікарнях,так як зменшиться кількисть антибіотиків, які купують пацієнти лікарень. Прощу вас усвідомити, що бактеріологічний аналізатор є панацеєю для людей, він збереже тисячі імунних систем і життів людей нашого міста", - зауважив Олег Єлісєєв.

Особливість цього апарату корейського виробництва у тому, що одразу після встановлення збудника інфекційної хвороби, він одразу підбирає антибіотики, до яких чутлива та чи інша бактерія. Це дозволяє всього за декілька годин діагностувати інфекційне захворювання, часто - доволі рідкісне, і чітко підібрати лікування. Зараз такі пристрої використовують у Польщі, Чехії, Словаччині та інших країнах Євросоюзу. Його вартість становить близько 2 мільйонів гривень.

"Орієнтовна вартість реактивів для одного дослідження 160 - 200 гривень. Це копійки при тому, коли люди приймають по протоколу по два антибіотика на добу на суму 1500 гривень. Прошу Вас підтримати і не піддавати сумніву доцільність бактеріологічного аналізатора. Свідомість людей починається з самих людей", - резюмував автор петиції.

Нагадаємо, для того, аби петицію опрацювали у Львівській міськраді, вона повинна назбирати 500 підписів львів'ян за 60 днів з моменту публікації. Станом на нині, електронне звернення підписало 6 людей.

Читайте також: Від 3 копійок до 7 гривень: як змінювались ціни на проїзд у електротранспорті Львова, - ФОТО

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #медицина #петиція
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Спецтема "Петиції" створена на сайті 032.ua для того, щоб інформувати наших читачів про те, які петиції створюють львів’яни та які вимоги чи пропозиції вони висувають.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,88
39,95
EUR
42,88
42,93
PLN
9,87
9,90
Оголошення
live comments feed...