• Головна
  • Жителі Білогорщі вимагають запустити в їхній мікрорайон комунальний транспорт
16:02, 11 грудня 2019 р.

Жителі Білогорщі вимагають запустити в їхній мікрорайон комунальний транспорт

Жителі Білогорщі вимагають запустити в їхній мікрорайон комунальний транспорт

Жителі Білогорщі вимагають запустити в їхній мікрорайон комунальний транспорт. Наразі туди їздить лиши маршрутка №34, яку обслуговує приватний перевізник ТзОВ “Фіакр-Львів”.

10 грудня жителька Білогорщі Ярина Білецька зареєструвала електронну петицію, у якій просить налагодити транспортне сполучення із мікрорайоном Білогорща, особливо вечорами та у вихідні дні. 

“Ввечері маршрутка їздить "як хоче" чи "як може" з огляду на різні суб’єктивні чи об’єктивні причини. Інколи уже після 20 години добратись додому не можливо. Водії з’їжджають з маршруту на Левандівці, можуть не зупинитись, коли зупиняє пенсіонер. Проблематичне добирання в вихідні та святкові дні-мізерна кількість автобусів на маршруті,великий інтервал і непередбачуваний графік руху”, — описала жінка проблему.

скріншот з Google Street View

За її словами, мікрорайон є неприбутковим для приватного перевізника, відтак маршрутки часто просто з’їжджають з маршруту, коли є небагато пасажирів. На зауваження перевізник не реагує, як і не допомагають багаторазові скарги на гарячу лінію та посадовцям міської ради. 

“Питання вечірнього добирання залишається подразником для мешканців околиці Львова. Особливо болючим є питання у холодну пору”,  — підкреслила авторка петиції.

Станом на цей час петиція набрала лише 14 голосів, а для того, щоб її розглянули депутати Львівської міської ради, необхідно щонайменше 500 голосів і на це є 60 днів.

Білогорща  — це мікрорайон Львова, який до 1978 року був окремим селом. Розташований цей мікрорайон між Левандівкою та Кільцевою дорогою. З центру Львова до Білогорщі можна добратися лише маршруткою №34, яка їздить від Білогорщі до вул. Чигиринської (неподалік Галицького перехрестя).

Нагадаємо, землі Білогорщі вимагають приєднати до Львова.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #новини #маршрутки #транспорт #громадський транспорт #петиції #Білогорща
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Спецтема
Спецтема "Петиції" створена на сайті 032.ua для того, щоб інформувати наших читачів про те, які петиції створюють львів’яни та які вимоги чи пропозиції вони висувають.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,73
39,83
EUR
42,75
42,84
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...