• Головна
  • Спіймана на поїздках до Росії міс Львів прокоментувала скандал навколо неї
Скандал
09:34, 10 грудня 2019 р.

Спіймана на поїздках до Росії міс Львів прокоментувала скандал навколо неї

Скандал
Наталія Болюх. Фото УНІАН

Наталія Болюх. Фото УНІАН

24-річна володарка титулу Міс Львів-2018 та призерка конкурсу “Міс Україна-Всесвіт” Наталія Болюх, яку підловили на поїздках до Росії, прокоментувала свою політичну позицію та скандал, який розгорівся навколо неї.

Як написала 9 грудня Наталія Болюх на своїй Facebook-сторінці, після того, як у ЗМІ з'явилась інформація про її поїздки до Росії, вона отримала дуже багато запитів на інтерв'ю і вирішила надати публічний коментар. Зокрема вона сказала, що дуже пишається своїми титулами.

"Я завжди робила все, аби бути достойною цих титулів. Звичайно, як і всі ми, я дуже люблю свою країну і моя позиція стосовно цілісності одна: Україна єдина та неподільна від Криму до Києва, від Львова до Донецька", — написала Наталія Болюх.

Вона також написала, що переживає через війну і, як і кожна українка, молиться про повернення українських військових додому. Та додала, що її російські друзі також уболівають про мир в Україні.

Наталія Болюх/фото з соцмереж

"Як і в більшості українців, у мене є друзі, які живуть у Росії, які поділяють мої думки і бачення. Всі хочуть миру для наших держав, — написала вона. — Я ціную і бережу цю дружбу, тому й відвідала святкування дня народження моїх друзів у Москві. Я вірю, що ми зможемо повернути мир у наші домівки, єднаючись по обидва боки кордону".

Разом з тим, вона ніяк не пояснила, хто такий її друг Alik, з яким вона неодноразово була позначена на одних і тих самих фото, і чому на його сторінці в Instagram так багато фото з Держдуми Росії.

Нагадаємо, нещодавно Наталія Болюх опинилась у центрі уваги українських ЗМІ через те, що на її сторінках у соцмережах знайшли її докази регулярних поїздок до Росії та спілкування із загадковим чоловіком з нікнеймом Alik, який імовірно є чиновником Держдуми Росії.

Додамо, вже після оприлюднення цієї публікації журналістка 032.ua вдалось встановити особу чоловіка, з яким у Москві зустрічалась Наталія Болюх.

Джерело інформації Facebook-сторінка Наталії Болюх

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #новини #Болюх #міс Львів #конкурс краси #модель #Росія
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...