• Головна
  • Львів'яни вимагають відновити тролейбус з Ряшівської до університету
18:17, 28 жовтня 2019 р.

Львів'яни вимагають відновити тролейбус з Ряшівської до університету

Сьогодні, 28 жовтня, мешканець Львівщини Данило Березюк створив електронну петицію до Львівської міськради з вимогою відновити тролейбусний маршрут №30.

Про це повідомляє кореспондент 032.ua

Автор звернення вимагає відновити тролейбус, який курсував з вулиці Ряшівської до університету.

Данило Березюк зазначив, у липні 2018 року припинив роботу тролейбусний маршрут №10, який курсував з вулиці Ряшівської до університету. За словами чиновників, це було зроблено з метою оптимізації тролейбусного руху та підсилення інших тролейбусних маршрутів. Натомість, пообіцяли відновити рух тролейбусів після закупівлі нових. Відтак, цього року місто закупило 50 нових тролейбусів.

Відтак, він наголошує, важливо якнайшвидше відновити роботу згаданого маршруту, адже цей тролейбус був єдиним, який з'єднував вулиці Ряшівську з вулицею Кульпарківською.

Станом на зараз, 28 жовтня, за перший день петицію пітримало двоє осіб. Для розгляду в Львівській міськраді звернення має набрати 500 підписів львів'ян, до кінця збору підписів залишилося два місяці.  

Додамопротягом цього тижня, 28 жовтня - 1 листопада, львів’янам та жителям міста обіцяють прохолодну погоду, мінімальна температура повітря вночі - 6° морозу.

Нагадаємо, раніше кореспондент 032.ua розповів про нові ресторани Львова та заклади, які розпочали працювати у нашому місті з вересня

Підписуйтесь на наші новини в соцмережах: ФейсбукТвіттерТелеграм

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #петиція #032.ua #новини #тролейбус
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Спецтема "Петиції" створена на сайті 032.ua для того, щоб інформувати наших читачів про те, які петиції створюють львів’яни та які вимоги чи пропозиції вони висувають.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...