• Головна
  • Житло в новобудовах стає доступнішим
Новини компаній
15:51, 23 грудня 2015 р.

Житло в новобудовах стає доступнішим

Новини компаній

Придбання власної квартири – є однією з перших потреб людини, яка досягла повноліття. Зараз вибір квартир на ринку нерухомості величезний – від бюджетного житла до елітних житлових комплексів, від вторинного житла до новобудов. Та й інструментів вирішення житлового питання стало набагато більше. Банківські програми кредитування дозволяють підібрати оптимальний варіант тим, у кого немає можливості придбати квартиру за власні кошти.

i-qIOajY6UYЖитло в новобудовах стає доступнішим (фото) - фото 1

Загалом, питання тільки у тому, яке житло краще придбати: вторинне чи в новобудові. Останнім часом все більше людей віддає перевагу саме другому варіанту. Спробуємо розібратися, чим же новобудова краща вторинного житла?

Пропонуємо вам розглянути абсолютно новий житловий комплекс «forRest», який йде назустріч молодим сім’ям та дає безвідсоткову розстрочку на житло. «forRest» пропонує вам відмінне поєднання будівельних матеріалів — усі вони підбираються за критерієм екологічності та безпечності для жителів, утеплюються будинки мінватою та облицювальною цеглою.

Ви можете більше не турбуватись про діток, вони будуть бігати по новенькому дитячому майданчику, а сам будинок оснащений автономним опаленням, що зекономить ваші кошти на приватний дитячий садочок, який також буде розташовано неподалік. Також слід зауважити, що комплекс знаходиться в екологічно чистому районі міста.

Всього за кілька метрів від будинку знаходиться великий парк із зоопарком, магазини, зупинки, супермаркет та аптеки. Територія будинку повністю огороджена, що створює додатковий комфорт. На території також буде гаражний комплекс.

Купуючи 1-,2- чи 3-кімнатну квартиру за 7 500 грн кв. м, ви отримаєте не просто стіни, а також оснащення квартири – це сучасні звуконепроникні вікна, котел, штукатурка, лічильники, вхідні металеві двері та електророзводка по квартирі. Придбати 1-кімнатну квартиру можна за ціною від 13 000 $ (за курсом НБУ).

Житло в новобудовах стає доступнішим (фото) - фото 3Житло в новобудовах стає доступнішим (фото) - фото 4

Акціонери завжди відкриті для своїх клієнтів – на їх прохання процес будівництва може бути змінено, самі квартири можна перепланувати, а всі свої побажання можна висловити у офісі за адресою: м. Черкаси, вул. 30 років Перемоги, 8.

Пам’ятайте, покупка вторинного житла – це завжди кіт у мішку. Що б не говорив попередній власник, достеменно переконатися у правдивості його тверджень про якість використаних при будівництві та ремонті квартири матеріалів неможливо. А покупка житла в споруджуваному будинку дозволяє поетапно простежити за якістю виконуваних робіт: товщині стяжки і штукатурки, прокладанням проводки та установкою склопакетів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#новобудови Черкаси #житло #купити житло в Черкасах #Форест #купить квартиру в Черкассах #новостройки Черкассы
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...