• Головна
  • Робота на дому в Інтернеті: секрети гідного заробітку
Новини компаній
09:00, 6 червня 2019 р.

Робота на дому в Інтернеті: секрети гідного заробітку

Новини компаній
Робота на дому в Інтернеті: секрети гідного заробітку

Чому так актуальна робота на дому в інтернеті? Це можливість гнучкого графіка. Тому працювати можуть навіть мами в декреті. Дистанційна робота дозволяє працевлаштуватися людям із сіл і районних центрів. Тому можна вирішити питання відсутності робочих місць. Можна не витрачати цілий день на перебування в офісі. Плюс, не всі виносять тяжку комунікацію з людьми. А праця з дому дозволяє цього уникати. Ще вона надає можливість гарного заробітку при неповній зайнятості.

Робота на дому в Інтернеті: за що реально платять гроші?

Крім шахраїв, яких вистачає на просторах мережі, можна знайти дійсно оплачувану працю без вкладень. Актуальним є СММ просування, веб-дизайн, адміністрування сайтів і графічний дизайн. Серед усього іншого, одна із найпопулярніших і оплачуваних робіт - копірайтер. Так називають авторів друкованих матеріалів. Копірайтинг має на увазі створення якісного текстового контенту для наповнення їм комерційних сайтів і торгових майданчиків.

Найчастіше, від співробітника вимагають писати картки опису товару, статті для блогу, рекламні тексти, інструкції, рецепти. Людина, що зважився на цю роботу, повинна мати високу швидкість обробки інформації. Адже теми кожного разу змінюються і потрібно вивчити питання за кількома джерелами і видати власний унікальний контент. Така робота на дому в Інтернеті вимагає спеціальних навичок:

  • Грамотність і готовність дотримуватися графіків (дедлайн);
  • Уміння користуватися ключами і анкорами, дотримуватися технічних вимог;
  • Розуміння основних принципів СЕО-оптимізації.
  • Уміння писати чіпляючі заголовки і яскраві матеріали.

Якщо у вас є талант автора, але немає досвіду і навичок, можна отримати їх на курсах копірайтингу Копі_Бро. За прийнятну ціну вас навчать нової професії. Курс займе 6 тижнів. А це зовсім не багато, в порівнянні з отриманням диплома в вузах. Ви отримаєте можливість стати затребуваним фахівцем, отримувати гідну оплату за свою працю. При цьому, будете мати свободу працювати з будь-якої точки світу і продавати вже готові статті, як цінний унікальний матеріал.

Звертайтеся і доб'ємося результату разом!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,15
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...