• Головна
  • На розгляд Львівської міськради винесуть дві електронні петиції
14:02, 28 листопада 2018 р.

На розгляд Львівської міськради винесуть дві електронні петиції

Одразу дві електронні петиції, які набрали 500 і більше голосів львів'ян, винесуть на розгляд депутатів Львівської міськради у четвер, 29 листопада.

Про це повідомляє кореспондент сайту 032.ua.

Так, львівським депутатам пропонують окремою ухвалою підтримати електронну петицію про запуск комунального великогабаритного громадського транспорту до смт Брюховичі, зареєстровану Яриною Остапик. Звернення набрало 520 голосів львів'ян.

Інша ухвала стосується вимоги львів'ян скасувати наказ управління освіти № 526р від 31.08.2018 щодо перепрофілювання спальних приміщень у групові в деяких закладах дошкільної освіти м. Львова, зареєстроване Оксаною Назарук. Електронну петицію підписало 529 мешканців Львова.

Читайте також: У Львові зареєстрували петицію щодо продовження "Сихівського" трамваю до Автовокзалу

Авторка петиції наголосила, що відповідний наказ управління освіти суперечить низці нормативно-правових актів, та вимагає скасувати цей наказ.

Якщо депутати міськради підтримають ухвали на сесії, то виконавчі органи ЛМР муситимуть підготувати до наступного пленарного засідання дорожню карту щодо вирішення питань, порушених у електронних петиціях.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #петиція #ЛМР #освіта #транспорт
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Спецтема "Петиції" створена на сайті 032.ua для того, щоб інформувати наших читачів про те, які петиції створюють львів’яни та які вимоги чи пропозиції вони висувають.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...