• Головна
  • У Львові створили е-петицію з вимогою звільнити від виконання обов'язків міську комісію з безпеки дорожнього руху
17:26, 26 листопада 2018 р.

У Львові створили е-петицію з вимогою звільнити від виконання обов'язків міську комісію з безпеки дорожнього руху

Львів'янин Максим Косарєв зареєстрував електронну петицію з вимогою звільнити від виконання обов'язків міську комісію з безпеки дорожнього руху.

За словами автора петиції, рішення, які приймає комісія останнім часом, вказують на те, що їх погоджують без обґрунтування та проведення аналізу наслідків, - передає 032.ua.

Зокрема, Максим Косарєв зазначає, що через зміни у дорожньому русі почалися щоденні корки на перехресті Пасічна - Личаківська, погіршення руху на площі Соборній, корок на Окружній через створення смуги громадського руху на вул. Кульпарківській, перетворення низки вулиць на односторонні (Хотинська, Головацького, Перова).

Читайте також: У Львові зареєстрували петицію щодо продовження "Сихівського" трамваю до Автовокзалу

"Безліч прикладів, які кожний мешканець відчув на собі. Цей склад комісії повинен бути звільненим від виконання обов'язків, а некомпетентні рішення - відмінені", - резюмував автор петиції.

Станом на нині, електронне звернення підписало три людини. Аби петицію опрацювали у Львівській міськраді, вона має набрати 500 і більше голосів львів'ян.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #петиції #транспорт
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
Спецтема "Петиції" створена на сайті 032.ua для того, щоб інформувати наших читачів про те, які петиції створюють львів’яни та які вимоги чи пропозиції вони висувають.

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...