• Головна
  • Львівський «Alfa Jazz 2013» покажуть у 44 країнах світу
14:18, 30 листопада 2012 р.

Львівський «Alfa Jazz 2013» покажуть у 44 країнах світу

У Львові вже втретє відбудеться фестиваль Alfa Jazz Fest, який у 2013 році триватиме 4 дні, з 13 до 16 червня. Організатори забезпечать трансляцію фестивалю наживо через  сервіс Youtube, а також його покажуть у 44 країнах світу, завдяки партнерству з відомим французьким каналом Mezzo. Про це сьогодні під час брифінгу щодо подій 2013 року у Львові повідомив Тимур Мазур, організатор Alfa Jazz Fest.

Також Тимур Мазур повідомив, що шанувальники джазу мають можливість визначити хед-лайнера фестивалю завдяки народному голосуванню, яке відбувається на Facebook - сторінці фестивалю. А хто ж стане хед-лайнером, оголосять вже незабаром.

 «Не дивлячись на те, що ми трішки змістили фестиваль ближче до середини червня, ми все одно будемо відкривати джазове літо у Європі, ми залишаємося першим літнім джазовим фестивалем. Ми залишаємо 3 сцени – перша у парку культури ім. Богдана Хмельницького, яка називається тепер сценою імені Еді Рознера. Також буде сцена на площі Ринок та на площі біля Палацу Потоцьких», - каже Тимур Мазур.

Також від поділився інформацією щодо хедлайнерів: «Сьогодні останній день народного голосування у Фейсбуці. Кожен може долучитися до вибору хедлайнера. Також там можна спробувати виграти квиток на фестиваль».

Тимур Мазур розповів і про відгуки хедлайнерів минулого року: «Про Alfa Jazz Fest говорять хедлайнери минулих років. Джон Маклафлін запросив усіх своїх коллег і назвав наш фестиваль найкращим фестиваем в Європі. Кассандра Вілсон на своїй сторінці у ФБ написала, що залишилась дуже задоволена своїм перебуванням у Львові та запросила усіх своїх коллег і друзів на наступний фестиваль у 2013 році».

Зазначимо, сьогодні в рамках Форуму «Перемагай з Левом!», який другий день триває на «Арені Львів», презентували головні фестивалі 2013 року. Зазначимо, тема сьогоднішного дня Форуму – організація мега-подій.

            Серед фестивалів, які точно відбудуться у 2013 році, організатори назвали: Alfa Jazz Fest (13-16 червня), Родинне Свято Пампуха (7-9 січня), свято Шоколаду (14-17 лютого), Фестиваль пива (8-12 травня). Окрім цього, Львів подасть заявку на  проведення «Фольклоріади» у 2016 році

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,78
EUR
42,65
42,75
PLN
9,86
9,91
Оголошення
live comments feed...