• Головна
  • Мешканці приватних будинків у Львові мають укладати угоди на вивезення сміття
12:59, 30 листопада 2012 р.

Мешканці приватних будинків у Львові мають укладати угоди на вивезення сміття

Сьогодні, 30 листопада, виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення про поводження з побутовими відходами власників житлових будинків садибного типу, земельних ділянок м.Львова.

Як поінформували у департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР, такий договір є обов’язковим відповідно до ЗУ «Про відходи». За відмову укладення договору власник приватного будинку несе адміністративну відповідальність у вигляді штрафу в розмірі від 340 до 1360 тис. грн., відповідно до статті 152 КУ про адміністративні правопорушення.

Відповідно до рішення, перевізники побутових відходів повинні забезпечити укладання договорів про надання послуг вивезення побутових відходів з власниками житлових будинків садибного типу, земельних ділянок Львова, забезпечити встановлення індивідуальних контейнерів на території будинковолодінь і надавати якісні та вчасні послуги, відповідно до умов договору. Також перевізники мають проводити нарахування плати за вивезення сміття за встановленими виконкомом нормами побутових відходів та забезпечити проведення розрахунків з захоронення побутових відходів відповідно до укладених договорів з виконавцем послуг з розміщення та захоронення відходів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,82
39,86
EUR
42,80
42,85
PLN
9,86
9,89
Оголошення
live comments feed...