• Головна
  • На конкурсі краси у Львові обрано і найрозумнішу дівчину
11:52, 30 листопада 2012 р.

На конкурсі краси у Львові обрано і найрозумнішу дівчину

У Львові відбувся конкурс краси "Міс Львів-2013". Його переможницею стала студентка стоматологічного факультету Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького Корнелія Готра.

На конкурсі краси у Львові обрано і найрозумнішу дівчину, фото-1

 Першою віце-міс коркурсу стала Маріне Агабабова, друга віце-міс - Яна Зельман., Крім цього Яна визнана й найрозумнішою дівчиною Львівщини. Їй присвоїли статус «Міс інтелект»

 "Міс Добое серце" обрано Олену Свідніцьку. Додамо, Олена Свідніцька також перемогла у голосуванні за "Міс глядацьких симпатій" та отримала подарунок від Клубу Санько.

«Міс Львів одразу стає публічною людиною. Вона братиме участь у конференціях, телешоу та різноманітних заходах. Тому вона повинна відповідати своїй місії, бути вродливою та кмітливою», - розповів Володимир Місяйло, голова оргкомітету «Міс Львів».

Гостей заходу розважали гурти «Гарячий шоколад», «Фрістайл» та співак Бондарчук. Як пообіцяли організатори, наступного року, на ювілейний 20-ий конкурс краси, запросять європейських зірок.

«Це буде ювілейний, 20-ий конкурс. Родзинкою заходу буде те, що ми запросимо усіх Міс за 2 десятиліття. Також ми хочемо запросити європейських зірок – InGrid, Morandi, Dan Balan. І ми це зробимо», - додав Володимир Місяйло.

Довідка

Міс Львів – це єдиний на сьогодні ліцензований конкурс краси в нашому місті, його історія сягає вже близько 20-ти років. Щороку «Міс Львів» відвідує понад 1000 глядачів, а ще близько750000 глядачів збирає, біля своїх екранів, телетрансляція церемонії визначення переможниці.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,72
39,76
EUR
42,74
42,90
PLN
9,85
9,90
Оголошення
live comments feed...