• Головна
  • У Львові розпочалось різдвяне будівництво (ФОТО)
20:50, 29 листопада 2012 р.

У Львові розпочалось різдвяне будівництво (ФОТО)

Львів готується до відкриття IV Різдвяного ярмарку. У центральній частині міста встановлюють дерев’яні будиночки для учасників та здійснюють монтаж основної експозиції на пр. Свободи.
3 (1)

 Вже встановлено частину будиночків на Площі Ринок.

2 (1)

2 (1)

 5 (1)

 Цього року Різдвяний ярмарок буде працювати з 11 грудня до 14 січня та стане епіцентром святкування зимових свят у Львові.


Зокрема, торгові павільйони будуть розміщені на східній стороні пл. Ринок та на центральній алеї пр. Свободи.

Різдвяний ярмарок – це маленьке святкове містечко, де львів’яни та гості міста зможуть не лише добре відпочити та покуштувати страви національної кухні, а й придбати цікаві подарунки для своїх рідних та друзів.

На території Ярмарку постійно діятимуть три сектори: гастрономічний із презентацією страв національної кухні, сувенірний із виставкою-продажем виробів кращих народних майстрів України та «Територія різдвяного настрою», де на відвідувачів будь-якого віку чекатиме насичена розважальна програма.

Як наголосила директор департаменту економічної політики ЛМР Ірина Кулинич, на ярмарку підприємці зобов’язані торгувати товарам тільки українського виробництва.

Різдвяний ярмарок та Льодовий будинок працюватимуть у робочі дні з 11:00 год. до 22:00 год., а у вихідні та святкові дні – з 10:00 год. до 23:00 год.

Паралельно зі встановленням дерев’яних будиночків тривають роботи з відновлення пр. Свободи після ЄВРО 2012. Роботи триватимуть до кінця листопада. За цей час відновлять площу перед Оперним театром, центральну пішохідну алею та зелену зону.

1 (1)

1 (1)

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...