• Головна
  • У Львові стартує нова програма для майбутніх батьків «Школа щасливих батьків»
16:16, 29 листопада 2012 р.

У Львові стартує нова програма для майбутніх батьків «Школа щасливих батьків»

З 11 до 25 грудня «Самопоміч» організовує школу для молодого подружжя. Татусям та матерям розкажуть, як краще підготуватися та очікувати народження дитини.

У «Школі щасливих батьків»  будуть навчати етики і психології сімейних стосунків, «чоловічі» і «жіночі» роботи в побуті,  розкажуть про раннє виховання дітей, підкажуть як розкрити творчі здібності у дитини.

 «Коли ми спілкуємося з молодими людьми, то відчуваємо їхню потребу у знаннях про майбутнє материнство та батьківство. Підготовка до поповнення у сім’ї для сьогоднішніх батьків більше стає стресом, ніж приємністю. Щоб стати хорошим батьком чи матір’ю, не достатньо купити багато іграшків у дитячому магазині. Цей статус потребує ретельної підготовки та консультації у спеціалістів цієї галузі. Добробут міста будується на добробуті кожної сім’ї зокрема. Тому  нашим завданням сьогодні є допомога молодим подружжям на шляху до створення міцної родини», - повідомила координатор соціальних проектів об'єднання САМОПОМІЧ Юля Сениська.

В рамках Школи відбудуться зустрічі із фаховими спеціалістами – сімейними психологами, лікарями, функціональними тренерами.

«Навчальні програми для мешканців – один із важливих напрямків САМОПОМОЧІ. Знання часто допомагають нам покращити своє життя. Наша місія – давати людям знання, щоб робити їх сильнішими», - розповіла керівник об'єднання САМОПОМІЧ Наталя Міхнова.

Участь в проекті безкоштовна, проте потребує попередньої реєстрації за номером телефону 297-55-00, 097-581-64-24 та на сайті samopomich.org.

Проект триватиме з 11 до 25 грудня, щовівторка та щочетверга з 16:00 до 18:00 год.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,82
39,88
EUR
42,79
42,84
PLN
9,86
9,88
Оголошення
live comments feed...