• Головна
  • Все, про послуги фотографів у Львові: ціни та локації
Партнерський спецпроект
12:48, 29 листопада 2018 р.

Все, про послуги фотографів у Львові: ціни та локації

Партнерський спецпроект
Все, про послуги фотографів у Львові: ціни та локації

Навчитися мистецтву фотографії дуже і дуже важко. Це все одно, що спробувати стати генієм, не маючи при цьому жодного таланту. Якщо не має у вас вродженого таланту – його й не буде, якби прикро це не звучало.

На щастя, є у нашому світі люди, які володіють цим талантом по справжньому. У цій добірці ми зібрали всю інформацію від фотографів- справжніх професіоналів своєї справи. Вони детально розказують про найкращі локації для фотографування та представлять свої послуги.

Сайт Girko

Організація весілля — це дуже клопітка справа, успіх якої залежить від правильно підібраних ведучих, фотографів, відеооператорів, декораторів тощо.

Сайт Girko — це ключ до якісного та успішного проведення головного свята Вашого життя. Опираючись на багаторічний досвід існування онлайн сервісу, оцінки експертів та відгуки клієнтів, Ви з легкістю зможете підібрати необхідних професіоналів для Вашого заходу.

Girko — це потужний майданчик, який зібрав сотні професіоналів весільних послуг в одному місці. Зручний каталог сайту дозволить Вам грамотно та раціонально розподілити бюджет, вибравши підрядника необхідних весільних послуг, елегантний декор та інші деталі, які створюватимуть комфорт для Вашої пари та гостей.

Величезна база професіоналів весільної індустрії з бездоганною якістю робіт, серед яких понад 1000 фотографів, як Тож Ви гарантовано зможете обрати фото та відеооператорів та інших спеціалістів з організації весілля, які відповідають Вашому стилю та гаманцю. А якісні фото-звіти, розміщені на сайті Girko, лише полегшать цей нелегкий вибір.

Каталог Girko допоможе Вам організувати та зафіксувати урочисті моменти, які запам'ятаються на все життя. Індивідуальний підхід до кожного клієнта, його кохання та мрії зробить найбільшу подію життя наречених яскравим та приємним спогадом. Адже головним завданням Girko — допомога у визначенні буяння стилів та побажань, з'єднавши все в одне ціле, реалізувавши Вашу мрію.

Завдяки сервісу Girko Ви будете забезпечені спокоєм як протягом підготовки, так і в день весілля, оптимізувавши та зекономивши бюджет. Girko знають, що у наречених повинно бути лише одне завдання — почуватися щасливими та сяяти, оскільки підготовка та оформлення Вашого весілля в надійних руках!

 Весільні фотографи у Львові - https://girko.net/lviv/foto/

Фотограф Олег Добрянський

Фотопослуги

Допоможу зберегти яскраві та щирі фотоспогади з незабутньої весільної зйомки, душевної сімейної фотосесії та романтичної love story.

Ціна послуг

Запрошую на професійну емоційну фотосесію від 3000 гривень.

Міста

Найчастіше працюю у Львові та Києві, з радістю зроблю фотосесію і в інших містах України. Є досвід фотозйомки за кордоном, тож буду щасливий фотографувати вас у будь-якій країні світу!

Додаткові послуги

Після фотосесії із задоволенням створю для вас гарну і стильну фотокнигу. Також пропоную послугу, що стає дедалі популярнішою - миттєвий друк фотографій та фотомагнітів просто на вашому весіллі чи будь-якій іншій події. Дізнайтесь подробиці https://uk.olegdobriansky.com/fastprint 

Поради фотографа

Ви здатні на щирі прояви почуттів? Ви любите усміхатися? Слідуйте рекомендаціям фотографа, які перевірені практикою, і отримуйте кращі знімки на згадку: таємних рецептів не існує, і перше правило для тих, хто вирушає на фотосесію, дуже просте - поводьтесь природно і невимушено дозвольте собі бути трохи дітьми - дурійте, веселіться, поводьтесь вільно та розкуто насолоджуйтесь моментом та один одним: усміхайтесь, обіймайтесь, цілуйтесь! прислухайтесь до порад фотографа, однак не забувайте проявляти ініціативу Справді гарні фото - це результат спільної роботи Вас та фотографа. Тож не шкодуйте емоцій, і результат вас приємно здивує!

+380673400276

https://uk.olegdobriansky.com 

https://hotwed.com.ua/oleg-dobryanskyy

https://www.instagram.com/olegdobriansky/ 

https://www.facebook.com/dobrianskyoleg/ 

Оксана Трач

Доброго дня.

Мене звуть Оксана Трач, беру участь в cпецпроекті Фотографи Львова.

Інформація про мене:

Жанр фотозйомки: весілля, love story

Можливість виїзду: все включено (студія, в місті, за містом, можу поїхати за кордон)

Вартість зйомки: від 800 грн.

Додаткові послуги: фотокниги

Рекомендація від мене: Добре фото те, що найкраще передає суть, зміст, атмосферу чи почуття. Важливо, щоб фотографія показувала, проявляла індивідуальність.

Контактні дані: тел.: viber +38(093)667-66-83 (viber)

Facebook: https://www.facebook.com/oksana.kostalan.9 

Instagram: https://www.instagram.com/oksana_kavooka/ 

А це Тарас Стельмах. Він також бере участь у спецпроекті «Фотографи Львова». Нижче Ви можете ознайомитись з його портфоліо.

Жанр фотозйомки: весільна зйомка, прогулянки, love story.

Можливість виїзду: «Виїжджаю в інші міста, зацікавлений в зйомках закордоном».

Вартість зйомки: від 1400 грн (1 година зйомки).

Додаткові послуги: «Додатково виготовляю альбоми та фотокниги зі свої фотосесій».

Рекомендація від Тараса Стельмаха: «Коли вас фотографують будьте щирими та частіше посміхайтесь»

Сайт: http://stelmahstudio.com/ 

Facebook: https://www.facebook.com/taras.stelmah.1 

Instagram: https://www.instagram.com/Stelmaht/ 

Фотограф Олександр Данчевский

Фотографування весілля, LoveStory, вагітні фотосесії, фото немовлят, комерційна фотографія, реклама, нерухмість, інтер’єр. Займаємось відео зйомкою та аерозйомкою. Викладаю у фотошколі.

Якщо йде мова про весільну фотографію, то ціна коливається від 8000 до 12 000 грн, в залежності від того, що на виході отримує замовник. Решта фотосесій орієнтовно по 2000 – 2500 грн, за 2 - 3 години роботи.

Якщо виконувати командну роботу весільної фото та відео зйомки, з використанням квадрокоптера, та монтажем відео відразу на весіллі, то ціна складає 27 000 грн.

Виїзджаємо і в інші області.

Звичайно робимо фотобуки, при потребі друкуємо на весіллі фотографії. Монтуємо та показуємо відео відразу на весіллі.

Маємо можливість сприяти у встановленні фотозони,та декору.

Я спілкуюся з людьми, і цікавлюся ними, тому на фотосесії вони є моїми друзями, а друзі поводяться невимушено. Для мене гарні фото – це живі фото.

Тел: 0677911393 

[email protected] 

Фотограф Ярослав Жук

  • жанр фотозйомок- Весілля 
  • мобільність - Можу поїхати в студію, в місто, за місто, за кордон
  • мінімальна вартість зйомки - Ціна формується від кількості замовленних послуг
  • додаткові послуги- Виготовлення фотокниг 

Так, як основна частина моїх зйомок це весілля тому порада щодо них. В день весілля спробуйте всі організаційні питання перекласти на когось іншого це дозволить вам розслабитись та бути самим собою. Не звертайте увагу на дрібні неприємності, кайфуйте моментом та посміхайтесь це зробить ваші фото живими тасповнені емоцій.

Контактні дані: (тел., сайт, соцмережі): +380961714978

http://hdstudio.net.ua/ 

https://www.facebook.com/yar.zhuk 

https://www.instagram.com/yar_zhuk/  

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#фотографи львова #фотографія #фото #фотографи #спецпроект
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,15
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...