• Головна
  • У Львові дослідять львівський кіноландшафт на інтерактивній карті.
17:35, 28 листопада 2012 р.

У Львові дослідять львівський кіноландшафт на інтерактивній карті.

30 листопада 2012 року о 16.00 у конференц-залі Центру міської історії, що на вул.Богомольця, 6 відбудеться презентація проекту «Кінотеатри Львова»: дослідженняльвівського кіноландшафту на інтерактивній карті

Під час презентації можна буде ознайомитися з проектом «Кінотеатри Львова», який був реалізований у межах проекту Центру міської історії «Львів Інтерактивний». Присутніх ознайомлять з можливостями використання інтерактивної карти, а також великої фотоколекції проекту «Урбаністичні образи» (UID).

 «Така база даних дає змогу простежити не лише те, як кінопокази ввійшли та змінили міське життя, ставши його невід'ємною частиною, а показати зв’язки та взаємовпливи між містом, суспільством і державою та кіноіндустрією. Тому наступним завданням проекту є дослідження кінотеатрів як місць перетину культурної, соціальної, політичної та економічної історії міста, як інституцій, через які можна побачити динаміку впливів локальних, регіональних, національних та глобальних контекстів», - зазначають організатори.

Проект «Кінотеатри Львова»ставить за мету відобразити на інтерактивній мапі Львова («Інтерактивний Львів») історію зародження та подальшого розвитку львівського «кіноландшафту». Першим завданням є збір та показ інформації про місця розташування кінотеатрів, архітектуру будівель, у яких вони містилися, та їх подальших адаптацій; про зміни назв кінотеатрів, власників, репертуар. Хронологія проекту починається від часу першого кінопоказу в Львові 1896 р. і веде аж до сьогодні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...