• Головна
  • Діти Львова опановують петраківський розпис
12:53, 28 листопада 2012 р.

Діти Львова опановують петраківський розпис

Львівські гуртківці опановують петраківський розпис. Елементи цього стилю вчаться малювати вихованці УДЮМКу Франківського району.

Так, 30 листопада в п’ятницю в студії дизайну «Дивосвіт» , що на вул. Наукова, 76 відбудеться майстер-клас з петраківського розпису. Крім цього, завтра в студії дозвілля «Дивосвіт» інша група гуртківців матиме  майстер-клас з бісероплетіння. А сьогодні діти в гуртку «Калинове намисто» , що на вул. В. Великого, 11 вчитимуться робити обереги із зерен та круп.

«Аби виховати творчих особистостей, на заняттях в студії навчаємо дітей різним стилям й жанрам образотворчого та декоративного мистецтва.» - розповідає Наталія Знак, педагог-організатор УДЮМК Франківського району.- «Опановування технік малювання дає можливість дітям проявляти свою фантазію, розвивати свою уяву та естетичний смак. Петраківський розпис – унікальний стиль малюнку, використовувати який можна не лише для малювання на папері, а й для оздоблення побутових речей. Щоб створити візерунок у техніці петриківського розпису, необхідно оволодіти чотирма типами мазка: «гребінець», «зернятко», «горішок», «перехідний мазок».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,70
39,78
EUR
42,65
42,75
PLN
9,86
9,91
Оголошення
live comments feed...