• Головна
  • На Львівських митницях посилений контроль
11:12, 27 листопада 2012 р.

На Львівських митницях посилений контроль

Через виявлення нових схем незаконного переміщення товарів на «зеленому коридорі» в автомобільних пунктах пропуску Львівської митниці було введено посилений митний контроль, зокрема фотофіксацію вмісту салонів і багажників авто. Про це повідомляє прес-служба Львівської митниці.
Це нововведення не вплинуло на збільшення часу проведення митних процедур: у жовтні-листопаді черг на кордоні у зв’язку з фотографуванням не виникало. За результатами аналізу перебування транспортних засобів у зонах митного контролю пунктів пропуску за жовтень та початок листопада цього року встановлено, що показники середнього часу їх перебування у зонах митного контролю не перевищують середньостатистичних.

Expertline - www.expertline.com.ua - забезпечує швидку і якісну доставку вантажів зі США. Прямі авіаперевезення, збірні вантажі й митні оформлення виконують виключно висококваліфіковані співробітники. Налагоджені схеми доставки дозволяють своєчасно передавати товари, а велика мережа агентів знижує ризики до мінімуму.

Результати фотографування детально аналізуються, що запобігає митним правопорушенням. Завдяки таким заходам упродовж останнього місяця в зоні діяльності Львівської митниці не зафіксовано жодного факту правопорушень, вчинених після завершення митних формальностей.
Усі контрольні заходи в пунктах пропуску через державний кордон України в зоні діяльності Львівської митниці під час митного оформлення товарів та транспортних засобів здійснюються відповідно до чинного законодавства та з дотриманням встановлених часових нормативів. А показники роботи свідчать, що посадові особи Львівської митниці забезпечують пропускні операції в межах пропускної спроможності пунктів пропуску та оптимальної кількості транспортних засобів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,73
39,83
EUR
42,75
42,84
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...