• Головна
  • Енергійна Глорія, чарівна Ірма та ще 7 собачок чекають на нову сім’ю у ЛКП “Лев”, - ФОТО
20:03, 28 жовтня 2018 р.

Енергійна Глорія, чарівна Ірма та ще 7 собачок чекають на нову сім’ю у ЛКП “Лев”, - ФОТО

У сірі та прохолодні осінні дні ніщо не зігріє краще за енергійного й теплого чотирилапого друга. У ЛКП “Лев” таких є аж дев’ятеро - чарівні собачки шукають привітні сім’ї, які їх прихистять до зими.

Сайт 032.ua пропонує познайомитися з кожним пухнастиком ближче, раптом тут є саме та або той песик, який уже завтра стане вашим надійним приятелем.

Оленка

Слухняна і трохи налякана Оленка є метисом вівчарки. Вона легко піддається навчанню та може жити в родині з дітьми, але потребує людей, що будуть її справді любити.

Ірма

Молоденька Ірма є метисом лайки. Її світла шерсть та магічний погляд не залишать нікого байдужими. Окрім природної краси, вона дуже енергійна та з притаманним лайкам характером.

Чара

Ім’я цієї дівчинки-метиса вівчарки перегукується зі словом “чарівна” - саме такою є молоденька і дуже дружня собачка, що легко піддається навчанню.

Глорія

Весела, енергійна та зовсім юна Глорія веде активний спосіб життя та має дзвінкий голос, відтак, може стати не лише другом, але й прекрасним охоронцем у своїй новій сім’ї.

Колін

Молодий Колін - дуже виважений та серйозний пес, що з відданістю пильнуватиме помешкання нових господарів.

Ніка

Працівники ЛКП “Лев” знайшли цю молоду міні-метиску стаффордширського тер’єра саму посеред міста. Очевидно, що дівчинка домашня і могла загубитися, тож господарів просять звертатися на комунальне підприємство.

Шева

Метис німецької вівчарки Шева - дуже солідний та мудрий пес середнього віку, але при цьому ще й красивий. Як і всі собаки цієї породи, є справжнім другом та охоронцем.

Ненсі

Цю собачку середнього віку знайшли на вулицях міста з нашийником. Вона дуже налякана, тож очевидно, що - домашня. Господарів просять відгукнутися та забрати миле створення додому.

Сід

Чорнявий песик, віком до двох років, - це Сід, у якого багато енергії та гучний голос. Стане чудовим охоронцем помешкань з просторим подвір’ям.

Нагадаємо, що ЛКП “Лев” працює щоденно без вихідних з 8:00 до 20:00, на вулиці Промисловій, 56 у Львові.

Фото собачок: Ірина Шелест

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #ЛКП_Лев #тварини #допомога #підтримка #собаки #пес #прихисток #друг
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,67
39,74
EUR
42,68
42,75
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...