17:17, 23 листопада 2012 р.

Свято Шоколаду у Львові

Свято Шоколаду збере ласунів 14-17 лютого у Львівському Палаці Мистецтв. Родзинкою 2013 року стане те, що буде окрема зона, на якій себе презентуватиме найбільший шоколадний фестиваль світу – EuroChocolate фестиваль у Перуджі.

«Наступного року на цьому фестивалі буде вкотре побитий рекорд по кількості представлених видів шоколаду та шоколадних виробів. Ми досягли домовленості з фестивалем шоколаду в Перуджі. Це найбільший в світі шоколадний фестиваль. А тому всі поціновувачі шоколаду зможуть посмакувати найсмачнішими італійськими солодощами у Львові на Святі Шоколаду. Відвідувачі фестивалю зможуть побачити безліч скульптур з шоколаду, які створюватимуться на їхніх очах, почують національні колективи з країн, які відомі виробництвом шоколаду, зокрема з Колумбії і, звісно, знайдуть той шоколад, який смакуватиме їм найбільше», - розповідає організатор VI Свята Шоколаду Андрій Сидор.

Також впродовж чотирьох днів відвідувачі «шоколадного дійства» матимуть змогу побувати на ярмарку-презентації шоколадних виробів найкращих представників цієї індустрії, взяти участь у майстер-класах від професійних шоколатьє, поласувати шоколадними виробами ручної роботи, які запрезентують найкращі кондитерські Львова та всієї України, стати свідком створення близько півсотні унікальних скульптур з величезних брил шоколаду, побувати на показі шоколадних суконь за участі українських дизайнерів - ШокоFashion та долучитись до різноманітних шоколадних майстер-класів – найсолодше свято дарує найсолодші враження!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,38
39,43
EUR
42,85
42,93
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...