• Головна
  • Відомі фотографи навчать фотомайстерності львів’ян
11:18, 22 листопада 2012 р.

Відомі фотографи навчать фотомайстерності львів’ян

23 листопада у Львові в ТРЦ «King Cross Leopolis», буде проведений майстер-клас із майстерності фотографії від відомих українських експертів-практиків.  Захід проходить в рамках Міжнародного конкурсу «Фотограф року 2012», організований порталом Foto.ua. Якісне відео можна дивитися на сайті http://tvx.com.ua/tv/1-plus-1-online/.

У програмі майстер-класу – виступ українського критика й фотографа Олександра Ляпіна «Художник з фотоапаратом», котрий поділиться секретами пошуку неординарного сюжету.

Практичні таємниці майстерності розкриє київський фотограф Валерій Решетняк, засновник школи фотомистецтва «Решето». Пан Решетняк продемонструє роботу фотографа з моделлю та розповість, як правильно встановлювати світло під час фото-зйомки.

Окрім того, в день проведення майстер-класу усіх відвідувачів «Фокстрот» чекають спеціальні пропозиції з придбання сучасних фотоапаратів.

Нагадаємо, майстер-класи в рамках міжнародного конкурсу «Фотограф року 2012» вже відбулися в супермаркетах «Фокстрот» Києва та Севастополя. 8 вересня виступи Олександра Ляпіна й Валерія Решетняка в Києві зібрали біля 150 любителів та професіоналів фотомистецтва. У Севастополі на занятті Олександра Ляпіна та Анни Войтенко біли присутні понад 80 чоловік. 

Заняття за адресою: Сокільники, вул. Стрийська, 30 (ТРЦ «King Cross Leopolis», супермаркет «Фокстрот. Техніка для дому»). Початок заняття – 18:00.

Довідка:

 «Фотограф року 2012» - всеукраїнський конкурсний проект для любителів і професіоналів фотографії. Організатор проекту - Foto.ua, генеральний партнер – торгівельна мережа «Фокстрот. Техніка для дому», генеральний фотографічний партнер – Canon, партнер проекту – SanDisk5.

Генеральний інформаційний партнер – Photographer, генеральний медіа-партнер: інформаційне агентство УНІАН, за підтримки інформаційних партнерів - Digital Photo&video Camera, Національної спілки фотохудожників України і Guru.ua.

Призовими партнерами є компанії Lowepro, Case Logic, Velbon1, Interfit і культурний фотографічний центр PhotoCULT.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,67
39,76
EUR
42,58
42,68
PLN
9,86
9,91
Оголошення
live comments feed...