• Головна
  • Сихівський суд виправдав львівського священика УАПЦ за водіння автомобіля у нетверезому стані
14:43, 11 жовтня 2018 р.

Сихівський суд виправдав львівського священика УАПЦ за водіння автомобіля у нетверезому стані

Сихівський районний суд закрив адміністративне провадження стосовно настоятеля церкви Введення в храм Пресвятої Богородиці УАПЦ, що на вулиці Запорізькій, 1а Олега Михалика, за водіння автівки у нетверезому стані. 

Як зазначено в постанові Сихівського райсуду від 20 вересня цього року, під час слухання справи обвинувачений священик не визнав своєї провини та заявив, що керував автомобілем у тверезому стані, інформує журналіст сайту 032.ua з посиланням на єдиний державний реєстр судових рішень. 

Суддя Сихівського суду Софія Чорна, яка слухала справу, не отримала вагомих доказів того, що священик дійсно керував автівкою у нетверезому стані.  Більше того, пристрій  драгер, за допомогою якого патрульні робили перевірку на вміст алкоголю в крові підозрюваного водія, не зареєстрований у Державному реєстрі медичної техніки та виробів медичного призначення. 

Тому, зважаючи на те, що священика перевірили на несертифікованому пристрої драгер, своїм рішенням суддя закрила проти отця адміністративне провадження та звільнила Михалика від відповідальності, у зв’язку з відсутністю складу правопорушення в його діях. 

Нагадаємо, що в ніч на 25 липня на проспекті Червоної Калини,62 місцевий активіст зупинив водія автівки "Opel Astra"  за водіння у нетверезому стані. Згодом виявилося, що водієм був настоятель церкви Введення в храм Пресвятої Богородиці УАПЦ Олег Михалик. 

Сихівський суд виправдав львівського священика УАПЦ за водіння автомобіля у нетверезому стані, фото-1

Священик пройшов тест на драґері, який показав результат у 2,49 проміле, що перевищувало допустиму норму більш ніж у 12 разів. При цьому, священик погрожував  свідкам та називав їх путінськими провокаторами. 

*Повне або часткове копіювання матеріалу без письмової згоди редакції забороняється.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...