• Головна
  • Туристичний Форум у Львові зібрав фахівців з різних куточків світу
13:19, 21 листопада 2012 р.

Туристичний Форум у Львові зібрав фахівців з різних куточків світу

Сьогодні, 21 листопада у конференц-залі стадіону «Арена Львів» розпочалася найбільш авторитетна подія у галузі туризму в Україні - туристичний форум «Перемагай з Левом!». 
Учасниками Форуму стали понад 200 осіб - представників туристичної галузі з усієї України та закордону. А серед доповідачів Форуму - провідні туристичні експерти з Барселони, Лондона, Генуї, Кракова, Берліна, Львова і інших відомих туристичних міст Європи.
Форум відбувається вже четвертий рік поспіль, а головною темою у цьому році обрали діловий туризм та організацію мега-подій, адже на сьогодні ці два напрямки є найбільш перспективними для розвитку туризму в світі.
   На учасників Форуму очікує насичена програма, адже паралельно будуть відбуватись дві сесії. Окрім обговорення питань ділового туризму та організації мега-подій, учасники зможуть почути про успішний досвід організації туристично-інформаційних центрів у різних містах України та Європи. Слід зазначити, що участь у Форумі візьмуть представники всіх українських міст, де діють туристично-інформаційні центри.- кажуть у прес - службі ЛМР
Ще однією родзинкою Форуму стане семінар «Україна на туристичній мапі світу», під час якого провідні європейські експерти в галузі туризму спільно з представниками українського туристичного бізнесу будуть визначати, що Україна може запропонувати туристам для того, щоб залишитись на туристичній мапі світу.
«Нам дуже приємно, що вдалось зібрати цього року в рамках нашого туристичного Форуму стількох відомих європейських експертів у галузі туризму. Я переконаний, що цей Форум принесе користь як Львову зокрема, так і Україні загалом, і туристична галузь буде розвиватись у нас, і вже незабаром ми успішно буде конкурувати з такими містами як Лондон, чи Барселона», - зазначає організатор Форуму «Перемагай з Левом» Андрій Сидор.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...