• Головна
  • Чверть підземних переходів у Львові не функціонує, решта в жахливому стані ? - депутат
18:25, 15 листопада 2012 р.

Чверть підземних переходів у Львові не функціонує, решта в жахливому стані ? - депутат

Львівяни вкрай незадоволені станом підземних переходів у Львові. Зі скаргами про їхній жахливий стан вони звертаються до депутатів Львівської міської ради, аби ті повпливали на вирішення цієї проблеми. Про це повідомив під час оголошення запитів депутат Валерій Веремчук.
За його словами, у Львові є 16 підземних переходів, з яких понад чверть не функціонує. «Відсутність освітлення та санітарних умов лякає львів’ян та гостей нашого міста. І через те мешканці часто ризикуючи, бо переходять дороги у недозволених місцях, аби лише не спускатись у моторошні переходи», - зазначив В.Веремчук.
Особливу увагу депутат звернув на підземний перехід на перехресті вулиць Стрийської-Володимира Великого. Там, за його словами особливо складна ситуація виникла. «Там панує суцільна темрява, а світло пробивається лиш знадвору. Розтрощені з усіх боків сходи в темному приміщенні та інші неприємні чинники можуть лише спричинити небезпеку для життя пішоходів. Зрештою не краща ситуація і в інших підземних переходах, які знаходяться у віддалених районах Львова», - додав В.Веремчук.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,67
39,74
EUR
42,68
42,75
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...