• Головна
  • Розшукують 24 іноземних студентів, яких відрахували з львівських вишів
13:13, 15 листопада 2012 р.

Розшукують 24 іноземних студентів, яких відрахували з львівських вишів

 З 5 по 12 листопада прикордонники разом з працівниками державної міграційної служби, Міністерства внутрішніх справ та СБУ провели у Львові операцію «Студент». Під час цієї операції було перевірено 8 навчальних закладів міста Лева та 1638 іноземних студентів.
Про це під час круглого столу повідомив перший заступник начальника Львівського прикордонного загону - начальник штабу Михайло Котов.
За його словами, прикордонники виявили 46 студентів-іноземців, які на час перевірки перебували в місті без документів про реєстрацію на території України. На даний час Державна міграційна служба зясовує причини, чому ці студенти перебувають в Україні без відповідних документів, зазначив Михайло Котов. При необхідності, за його словами, іноземних спудеїв буде притягнено до адміністративної відповідальності.
Окрім того, як зазначив М.Котов, прикордонники зараз розшукують 24 студента, які були відраховані з навчальних закладів, але територію України не покинули. Щодо цих іноземців будуть вжиті заходи для повернення їх в країну проживання.
Він також додав, що очкується прибуття до Львова ще 126 майбутніх студентів-іноземців.Розшукують 24 іноземних студентів, яких відрахували з львівських вишів

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,73
39,83
EUR
42,75
42,84
PLN
9,84
9,87
Оголошення
live comments feed...