• Головна
  • У селі Заліски реконструюють міст, - ФОТО
14:12, 20 серпня 2018 р.

У селі Заліски реконструюють міст, - ФОТО

На Львівщині підрядна організація "Онур" розпочала роботи з реконструкції мостового переходу через річку Дністер у селі Заліски на трасі М-12 Стрий — Тернопіль — Кіровоград — Знам’янка (через Вінницю).

Як повідомили у прес-службі Автодору Львівщини, станом на нині, на мосту влаштовують опори, відбувається буріння набивних палів на опори та їх бетонування, а також монтаж каркасів, - передає 032.ua.

Перед цим на місці здійснили підготовчі роботи: вирубали зелені насадження, підготували площу на місці проведення реконструкції.

Читайте також: Куди піти у Львові з 20 по 24 серпня: 8 цікавих подій

Довжина мосту становитиме 181,05 м, а ширина проїзної частини - 7,5 м, по одній смузі руху в кожну сторону.

Всі роботи на мосту виконуються під технічним наглядом представників Служби автомобільних доріг у Львівській області.

Нагадаємо, що упродовж шести років мешканці Жидачівського району користувалися аварійним мостом через Дністер у Залісках, навіть попри ризик нещасного випадку. Не зупинило окремих водіїв навіть те, що у березні 2017 року частина мосту обвалилася. На щастя, у тому випадку ніхто не постраждав.

У селі Заліски реконструюють міст, - ФОТО, фото-5

(На фото: обвал моста в Залісках; соцмережі)

У травні 2018 року відбулися відкриті торги по реконструкції мостового переходу через річку Дністер на автомобільній дорозі загального користування державного значення М-12 Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам'янка (через м. Вінницю), у яких переможцем стала компанія "Онур Конструкціон Інтернешнл".

Загальна вартість робіт становить 211 мільйонів 820 тисяч 456 гривень 40 копійок. За попередньою інформацією, цього року з держбюджету на реконструкцію мосту в Залісках виділили 50 мільйонів гривень.

Зазначимо, що згідно з проектом Служби автодоріг Львівщини та заявами Міністра інфраструктури Володимира Омеляна, міст у Залісках частково відновлять та збудують новий у цьому ж місці. Нижче пропонуємо ознайомитися з проектом:

У селі Заліски реконструюють міст, - ФОТО, фото-6

(Проект реконструкції мосту, джерело - Варіанти)

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #Львівщина #дороги #Автодор #ремонт #траса #Заліски
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,20
EUR
42,65
42,80
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...