• Головна
  • Четверо невідомих викрали автомобіль на трасі Львів - Шегині, - ФОТО
Доповнено
09:39, 20 серпня 2018 р.

Четверо невідомих викрали автомобіль на трасі Львів - Шегині, - ФОТО

Доповнено

20 серпня близько 3 години ночі, на трасі М-11 Львів - Шегині, у селі Суховоля Городоцького району, четверо невідомих осіб здійснили розбійний напад, погрожували ножем чоловікові, відібрали у нього гроші та автомобіль "Фольксваген Бора" на польській реєстрації.

Як повідомив у соцмережах голова ГО "Варта-1" Ігор Зінкевич, чоловіків, віком 30 - 35 років кримінальної зовнішності оголосили у розшук, - передає 032.ua.

Читайте також: З'явилися подробиці потрійної ДТП у Гамаліївці, де загинули двоє людей, - ФОТО

Станом на 7:30 викрадену автівку помітили у смт Рудно - він рухався на шаленій швидкості без переднього номерного знака.

Орієнтовно за годину патрульним поліцейським Львівської області вдалося затримати усіх чотирьох нападників та повернути авто.

Згодом у прес-службі Патрульної поліції Львівщини розповіли, що четверо чоловіків приставили до горла водія таксі ножа, забрали 1200 гривень та заволоділи його автівкою. Після того, як сіри "Фольксваген" оголосили в розшук, близько 3 години ночі екіпаж патрульних виявив крадену машину в селі Зимна Вода й почав переслідування.

"Зловмисники на високій швидкості спробували відірватися. Інспектори завели їх на узбіччя де водій змушений був зупинитися. Двоє осіб вибігли з автомобіля проте далеко не втекли, їх затримали патрульні. Офіцери з'ясували, де перебувають ще два поплічника та затримали їх в одному з придорожніх готелів", -  пояснили у прес-службі патрульних.

Станом на нині триває досудове розслідування, попередня кваліфікація злочину - за ч.2 ст. 187 і ч.2 ст.289 Кримінального кодексу України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #поліція #автомобіль #викрадення
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,74
39,86
EUR
42,76
42,90
PLN
9,85
9,93
Оголошення
live comments feed...