• Головна
  • На Бродівщині відкрили новий елеваторний комплекс, - ФОТО
13:41, 18 серпня 2018 р.

На Бродівщині відкрили новий елеваторний комплекс, - ФОТО

16 серпня на Львівщині, у місті Броди відкрили новий елеваторний комплекс ПП «Західний Буг».

Як повідомили у прес-службі Львівської ОДА, комплекс складається із 8 силосів місткістю по 500 тон кожен. Загальна виробнича потужність елеватора по зберіганню насіння та насіннєвого матеріалу становить 15 тисяч тонн, - передає 032.ua.

Приватне підприємство «Західний Буг» – аграрна компанія, основним напрямком діяльності якої є вирощування зернових, технічних та кормових культур, їх зберігання та реалізація. Підприємство засноване у 2003 році і почало свою діяльність на 2 тисячах гектарів землі.

Читайте також: У Львові на вулиці Дж.Вашингтона збудують житловий комплекс з підзменим паркінгом, - ВІЗУАЛІЗАЦІЯ

З 2011 року в межах підприємства працює агрохімічна лабораторія, де розробляють систему живлення рослин. У 2012 році в структуру підприємства увійшли три елеватори у Бродівському, Буському і Сокальському районах з потужністю одночасного зберігання 78 тисяч тонн зерна, а з 2013 року в м. Броди введено в експлуатацію сучасний насіннєвий завод, продуктивність роботи якого становить 200 тонн насіння зернових культур за добу.

Діяльність компанії концентрується на продукції наступних видів насіння: сої, гороху, ярої пшениці, озимої пшениці та озимого ячменю. З 2016 р підприємство повністю перейшло на технологію безвідвального обробітку грунту.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #Львівщина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,10
39,50
EUR
42,65
42,75
PLN
9,90
9,95
Оголошення
live comments feed...